IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
 1. Portada >
 2. Viure Massanassa >
 3. Ocupació i Formació >
 4. Programes d'Ocupació

Ocupació i Formació

tornar

Programes d'Ocupació

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, AEDL, és un servei públic creat per l'Ajuntament amb la col.laboració de la Conselleria d'Hisenda i Ocupació, amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament econòmic i afavorir l'ocupació en el conjunt de l'economia local.

Aquest servei compta amb diversos programes:

 • Salari Jove
  L'objecte d'aquestes subvencions és la contractació de joves desocupats per part de les entitats perquè col.laboren en l'execució d'obres i serveis d'interès general i social, sent al seu torn un mitjà que aquests joves adquireixen la formació teòrica i pràctica necessària per a l'acompliment d'un lloc de treball adequat a la seua formació prèvia.
 • Programa d'ocupació pública EMCORP
  L'objecte d'aquestes subvencions és la contractació de persones desocupades per part de les Corporacions Locals, per a l'execució d'obres i/o serveis d'interès general i social.
 • Programa d'Ocupació Pública
  Ajudes destinades a promoure la generació d'ocupació d'interès general i social mitjançant la contractació de persones desocupades per a la realització de tasques que estiguen relacionades amb la millora de l'entorn natural.
 • Actuacions Anuals
  Realització d'accions d'orientació professional per a l'ocupació i assistència a l'autoocupació a entitats col.laboradores sense ànim de lucre, que vulguen col.laborar amb el SERVEF en la realització de les accions indicades.
 • Consorci de l'Acord Comarcal per la Creació d'Ocupació
  Els objectius del consorci són el disseny, la promoció, la gestió i l'avaluació d'aquelles accions i programes que s'aproven per a la creació d'ocupació, la inserció sociolaboral i el desenvolupament empresarial a la comarca de l'Horta Sud, que comprén els municipis de Alaquàs, Aldaia, Albal, Alfafar, Alcàsser, Benetússer, Beniparrell, Catarroja, LLoc Nou de la Corona, Massanassa, Manises, Mislata, Paiporta, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Silla, Sedaví, Torrent i Xirivella.

 

Més informació en la web de la Manomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud www.mancohortasud.es

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.