IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
  1. Portada >
  2. Viure Massanassa >
  3. Ser Jove >
  4. CIJ. Centre d'Informació Juvenil

Ser Jove

tornar

CIJ. Centre d'Informació Juvenil

La informació és el primer pas cap a la participació social, econòmica, cultural i política.

Per a participar activament, necessitaràs, primer, conéixer les possibilitats i opcions que existixen, els recursos de què disposes, així com les dificultats i limitacions que se't presentaran. L'accés a la informació afavorirà que pugues triar lliurement entre les que més t'interessen.

En ell trobaràs una atenció personalitzada i tota la informació que necessites sobre diferents temes que t'afecten: convocatòries, subvencions, estudis, centres d'ensenyament, recursos de temps lliure, etc. El nostre objectiu és informar-te perquè tu tries.

Atenció presencial

Atenem directa i personalment qualsevol tipus de demanda o dubte sobre informació que tingues, oferint-te orientació i assessorament ajustat a les teues necessitats. Intentarem donar resposta immediata a totes les teues preguntes o et derivem al servici, departament, organisme, etc, més apropiat per a respondre't.

Consulta lliurement les nostres carpetes d'autoconsulta i guies especialitzades, actualitzades diàriament i organitzades de manera que pugues trobar fàcilment informació sobre ocupació, oposicions, exàmens i proves de capacitació, cursos, formació, acadèmies, activitats de temps lliure, turisme jove, medi ambient, etc.

La información es classifica en

  • Ocupació. Tècniques de recerca d'ocupació, currículums, cartes de presentació, webs de treball, Servef i agències de col·locació, treball a l'estranger, contractes, creació d'empreses i autoocupació, oposicions, formació ocupacional, escoles taller, etc.
  • Formació. E.S.O., batxillerat, cicles formatius, universitats, ensenyaments de règim especial, cursos i acadèmies, estudis a l'estranger, educació a distància, formació d'adults, accessos, beques i ajudes, carnets, etc.
  • Oci i temps lliure. Acampada, rutes, senderisme, escalada, multiaventura, cicloturisme, carnets, autoritzacions, turisme rural, ecoturisme, refugis, vies verdes, etc.
  • Medi ambient. Ajudes i subvencions, voluntariat forestal, camps de treball, guies, etc. Associacionisme i voluntariat, cultura, premis i concursos, etc.
  • Oficina tramitadora Carnet Jove.

 

Si no tenim la informació que busques intentarem posar-te en contacte amb altres recursos que puguen resoldre els teus dubtes o inquietuds.

Horari d'atenció: De dilluns a divendres de 11.00h a 14.00h i de 17.00 a 20.00h, en l'Edifici SocioCultural, Pl. del País Valencià, 5.

Contacte: 961250739, 666031834 i joventut@massanassa.es

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.