IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
  1. Portada >
  2. Viure Massanassa >
  3. Serveis Socials >
  4. Dona i Igualtat >
  5. Promoció de la igualtat de gènere

Dona i Igualtat

tornar

Promoció de la igualtat de gènere

Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Massanassa



El Ple, en sessió de 28 de Novembre de 2019, va aprovar per unanimitat el I Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Massanassa. 

No es tractava solament d'una obligació imposada per llei, sinó també d'un compromís amb la ciutadania i amb el personal que treballa per a aquesta ciutadania.Era compromís d'aquest equip de govern la presentació d'un Pla d'Igualtat que complira amb les obligacions normatives tant estatals com autonòmiques.

Es tracta d'avançar en les polítiques d'igualtat entre dones i homes, començant "per la pròpia casa", per l'Ajuntament, per a continuar posteriorment amb el diagnòstic, redacció i implantació del Pla d'Igualtat del municipi, que es dirigirà a la ciutadania en general, per a benefici de la pròpia comunitat.

 
 
 
Diagnòstic Municipal de Conciliació i Coresponsabilitat
 

 
Aquest diagnòstic de conciliació i coresponsabilitat de Massanassa, realitzat a 2022, és una ferramenta clau per a conèixer els recursos municipals que l'Ajuntament ofereix, la situació de la conciliació i la coresponsabilitat a Massanassa i les necessitats de la població al respecte. En ell es poden veure els resultats de la enquesta a la ciutadania que es va fer al respecte.
 
 
 
Jornades de la Dona 8 de març
 


 
 Activitats promoció Igualtat de gènere
 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.