IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
  1. Portada >
  2. Tràmits i gestions >
  3. Ajudes i Beques >
  4. Base de dades Nacional de Subvencions

Ajudes i Beques

tornar

Base de dades Nacional de Subvencions

La Base de dades Nacional de Subvencions (BDNS) és el sistema que, de forma agregada, proporciona l'adequada transparència a les subvencions i altres ajudes que concedeixen les Administracions públiques a Espanya; en concret, subministra informació sobre les subvencions i ajudes públiques concedides pel sector públic estatal des de 2014 i per la resta de les Administracions públiques des de 2016. La seua informació és proporcionada pels òrgans i entitats del sector públic i es publica respectant i salvaguardant l'honor i la intimitat personal o familiar de les persones físiques. La BDNS es regula en l'article 20 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions i es custodia en la Intervenció General de l'Administració de l'Estat. 

És possible consultar les convocatòries de subvencions realitzades per l'Ajuntament Massanassa realitzant una cerca a través del següent enllaç:

 
** Haurà de seleccionar el camp "Entidades Locales" en l'apartat concedent, escriure "massanassa" en el quadre de text i pulsar el botó "Buscar". Seguidament, apareixerà una finestra emergent on podrà seleccionar l'Ajuntament de Massanassa. Una vegada seleccionat, pressione el botó "Procesar consulta".  

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.