IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
  1. Portada >
  2. L'Ajuntament >
  3. Entitats Supramunicipals >
  4. Massanassa Solidària

Entitats Supramunicipals

tornar

Massanassa Solidària

El Ple de l'Ajuntament de Massanassa va acordar en la sessió de 25 d'octubre de 2012 l'adhesió al Fons Valencià per la Solidaritat.

Què és el Fons Valencià per la Solidaritat?

El Fons Valencià per la Solidaritat és l'associació dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana per la cooperació al desenvolupament.

És una associació sense ànim de lucre. Els seus membres són ajuntaments i mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana de totes les formacions polítiques.

El Fons Valencià per la Solidaritat es va constituir per contribuir al desenvolupament dels països empobrits així com per sensibilitzar la societat valenciana, des de l'àmbit local, de les problemàtiques que sofreixen els països del Sud.

El Fons Valencià per la Solidaritat realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques que cada any fan els ajuntaments socis, aportacions que constitueixen un fons econòmic que servirà per executar els projectes aprovats.

Objectius del Fons Valencià per la Solidaritat

  • Contribuir des de l'àmbit local valencià al desenvolupament dels països empobrits mitjançant la constitució i gestió d'un fons econòmic.
  • Administrar i gestionar les partides econòmiques aportades per l'associació per a projectes de cooperació i per a campanyes i activitats de sensibilització.
  • Fomentar i donar suport als esforços de les institucions, entitats i associacions de la Comunitat Valenciana per tal de crear un clima d'opinió favorable a la promoció d'un nou ordre econòmic internacional mitjançant accions i projectes (exposicions, xarrades, activitats educatives, campanyes, etc.)
  • Estimular la participació ciutadana, mitjançant campanyes informatives sobre la realitat de la situació dels pobles empobrits i les seues causes, les relacions Nord-Sud i els projectes de cooperació amb estos.
  • Fer realitat la destinació mínima del 0'7% del Producte Interior Brut a l'ajuda pública als països empobrits.
  • Promoure que les institucions i entitats públiques i privades valencianes col·laboren en iniciatives de cooperació al desenvolupament.
 
 
Els representants del municipi son:
  • Titular Mª Rosa López Marín
  • Suplente Joaquín Herrero Zanón

 

Per a més informació visiteu el web del Fons Valencià per la Solidaritat

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.