IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
 1. Portada >
 2. Ciutat >
 3. Massanassa en Verd >
 4. Enjardinament de entrades i eixides

Massanassa en Verd

tornar

Enjardinament de entrades i eixides

L'estructura urbana de Massanassa s'ha consolidat recolzant-se en l'estructura viària que va vertebrar inicialment el municipi, és a dir, entorn de l'Avinguda Blasco Ibañez. Les principals entrades al municipi es troben decorades mitjançant l'enjardinament de les rotondes, que alhora de facilitar el tràfic rodat també es consideren punts verds. Les entrades al municipi se situen al Nord, per l'Avinguda Blasco Ibañez, Carrer Partida del Divendres i pel polígon industrial; per l'Est, pel polígon industrial a través de dos accessos; per l'Oest, per l'Avinguda del Sud; i pel Sud, per l'Avinguda Blasco Ibañez.

Entrada Nord

 • Es tracta de l'Avinguda Blasco Ibañez on hi ha situada una rotonda compartida amb el municipi d'Alfafar, decorada amb pedres de colors i arbrat com oliveres.
 • Un altre accés és pel Carrer Partida del Divendres, on es troba una altra rotonda compartida amb el poble confrontant i de les mateixes característiques que l'anterior.
 • També es pot entrar per la zona del polígon industrial pel Carrer del Poliesportiu, seguint la carretera que separa Massanassa d'Alfafar i compartint una rotonda amb el mateix estil que les anteriors.

 

Entrada Est

 • En el casc urbà pel polígon industrial, intersecció Carrer del Poliesportiu amb C/ Séquia del Segon Braç. Al costat del poliesportiu municipal se situa una rotonda on s'enjardina mitjançant plantes aromàtiques i presidida per una olivera.
 • Una altra entrada pel polígon industrial seria pel Carrer Camí del Fus, tractant-se d'una zona enjardinada on existeix una gran varietat d'arbrat.

Entrada Oest

 • Es tracta de l'Avinguda del Sud on es troba una mitjana enjardinada on predomina la "Palmereta xinesa" i a continuació una rotonda amb un monòlit on indica el nom del municipi envoltat, en major quantitat, de "Washinbtonias".

Entrada Sud

 • Venint pel municipi de Catarroja, s'accedeix a Massanassa per l'Avinguda Blasco Ibañez, en la qual es troben a banda i banda arbres com "Til·ler platejat" i dues "palmeres *datileres".
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.