IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Enquesta per millorar la salut i el benestar

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Enquesta per millorar la salut i el benestar

09/04/2024

Participa i trasllada la teua opinió

Des de de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Massanassa s'ha procedit a iniciar aquest mes d'abril una enquesta que abasta aspectes com l'estat general de salut, l'estil de vida, i altres preocupacions per a identificar i conéixer quins són els problemes que afecten la salut que més preocupen la ciutadania i que consideren prioritaris.

La iniciativa s'emmarca dins de l'elaboració del Diagnòstic de Salut de Massanassa l'objectiu de la qual és detectar les necessitats del municipi per a escometre accions relacionades amb polítiques públiques saludables incidint en àmbits com: l'espai públic, la mobilitat, l'entorn natural, l'habitatge, l'educació, la cultura, l'esport, l'oci, l'economia local, l'ocupació, el contacte social, el benestar social i emocional, la salut mental, l'activitat física, l'alimentació, les addiccions, l'atenció sanitària, la inclusió, la convivència i la participació ciutadana.

El qüestionari s'emplena de manera anònima, per via telemàtica a través del següente enllaç o del codi QR i també presencialment emplenant els exemplars en paper posats a disposició en edificis municipals i en el Centre de Salut de Massanassa.

Amb totes les respostes rebudes, es pretén tindre un diagnòstic amb les problemàtiques més destacades per la població en temes relacionats o amb influència en la configuració de la salut pública del municipi. Les dades recollides permetran saber quins serveis i polítiques són més importants reforçar per a millorar la salut de la població i fer de Massanassa un entorn més saludable.

L'enquesta estarà activa fins al 26 d'abril, realitza-la a través del següent enllaç.

La teua opinió ens importa. Participa en la construcció d'un Massanassa Saludable!!

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.