IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. MASSATAPA 2023: La Ruta de la Tapa de Massanassa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

MASSATAPA 2023: La Ruta de la Tapa de Massanassa

03/10/2023

Del 20 al 22 i del 27 al 29 d'octubre de 2023

Massanassa tornarà a viure la seua ruta de la tapa amb la celebració de Massatapa 2023, que tindrà lloc durant dos caps de setmana: del 20 al 22 d'octubre i del 27 al 29 d'octubre. 

Enguany, la ciutadania podrà provar les tapes d'onze bars i restaurants de Massanassa a un preu de 3,5€ tapa i beguda, i a 2€ la tapa solta. A més, provar les tapes té premi perquè, les persones que voten per la millor, entraran en el sorteig de dos sopars valorats en 60€ cadascuna en els locals participants. Perquè un vot es considere vàlid, haurà d'anar segellat per, almenys, tres establiments.

L'horari per a poder provar les tapes serà d'11:00h a 14:00h i de 18:00h a 21:00h. 

Una vegada realitzat el recompte de vots, les tres tapes més votades pel públic seran premiades amb 500€, 300€ i 100€ respectivament.

Així, l'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, busquen consolidar un espai d'oci i gastronomia, al mateix temps que potenciar el foment de la restauració local i el seu consum en esta. Un consum que, amb este gran esdeveniment, atorgarà dos premis a les persones que vinguen a disfrutar de Massatapa 2023 i premis econòmics a les millors propostes gastronòmiques.

Els bars i restaurants amb els seus dos tapes participants d'enguany són:

  1. Bar Bonao (C/9 d'Octubre, 23): "Chicharrón con yuca"; i "Chivo con plátano frito", acompanyat d'all, pimentó i ceba.
  2. La Colorida (C/Concepció Arenal, 25): "Tapa Colorida", boles de polp amb gambes i tomaca; i "Sushi", especialitat Colorida.
  3. Preciosa Merideña (C/Concepció Arenal, 14): "Papas rellenas", papes amb puré de creïlles amb vedella o pollastre; i "Patatas chip fritas".
  4. Café La Mulata (Av. Blasco Ibáñez, 118): "La Mulata", ventresca de tonyina amb paté d'olives, ceba roja i salsa de mostassa; i "Exótico", orella adobada amb cruixent de taquis i ruca.
  5. Las Tartas Mery (Pl. País Valencià, 2): "Rollito otoñal", rotllo de ceba caramel·litzada, foie i cruixent de ceba; i "El colofón de creamet", got dolç de bescuit de xocolate, crema de café i creamet de ron.
  6. Llar del Jubilat (Pl. País Valencià, 5): "Del terreno", pa amb pernil curat, faves i ou de guatla; i "La tosta de Oti", tosta de magre amb allada.
  7. La Iguana (C/Partida del Divendres, 4): "Bomba de huevo y queso", ou amb formatge i espècies fregides al forn; i "Patatamanía", creïlles amb espècies i salsa.
  8. El Racó de Roseta (C/Alt Millars, 2): "Cascajo de plátano", plàtan fregit amb salsa de formatge i trossets de bacon; i "Empanada colombiana", empanada de farina de dacsa, farcida de vedella, creïlla, sal i comí.
  9. Cafeteria Sucré (Av. Josep Alba i Alba, 31): "Croqueta de bacalao", croqueta de bacallà i pimentó; i "Bao-Bao", pa bao amb pulled pork i vinagreta de llima amb bergamota.
  10. Ca Miguela (Av. Josep Alba i Alba, 27): "Blanc i negre", entrepà de llonganissa amb carn de porc i botifarra, cansalada i espècies; i "Hamburguesa Ca Miguela", hamburguesa de carn picada i espècies.
  11. Che que bó (C/Francesc Nácher Pons, 40): "El caballito", pa xapata amb carn de cavall, bacon, alls tendres i allioli, acompanyat de papes; i "The Burguer Che", hamburguesa de boví amb tomaca, encisam, ceba caramel·litzada i salsa cheddar, acompanyada de creïlles fregides.

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.