IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Ordenança Municipal Abolicionista de la Prostitució i l'Explotació Sexual a Massanassa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Ordenança Municipal Abolicionista de la Prostitució i l'Explotació Sexual a Massanassa

26/09/2023

Consulta prèvia

L'Ajuntament de Massanassa ha iniciat el procés de consulta prèvia per a l'aprovació de la seua Ordenança Municipal Abolicionista de la Prostitució i l'Explotació Sexual a Massanassa

La finalitat d'esta ordenança és promoure, dins de l'àmbit de les competències municipals, l'erradicació de la prostitució i altres formes d'explotació sexual en el municipi de Massanassa, amb l'objectiu de protegir els drets de les víctimes del sistema prostitucional.

Per això, articula una sèrie de mesures encaminades a la defensa i protecció de les dones en situació de prostitució des d'un punt de vista jurídic, psicològic i social, i a garantir la convivència en l'espai públic en condicions d'igualtat on tota la ciutadania puga exercir lliurement els seus drets. També identifica les conductes susceptibles d'infracció administrativa i estableix les sancions corresponents.

El document es pot trobar en el Tauler d'anuncis Electrònic en l'apartat de "Ordenances i Reglaments" durant els pròxims 10 dies hàbils, en els quals es recaptarà l'opinió d'aquelles persones o entitats que desitgen realitzar aportacions.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.