IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Dia Internacional de l'Acolliment Familiar

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Dia Internacional de l'Acolliment Familiar

31/05/2023

Xarrada informativa sobre el procés d'acolliment familiar el 13 de juny a les 18:30h en el Centre de Benestar Social (C/Major, 15)

Hui, 31 de maig, se celebra el Dia Internacional de l'Acolliment Familiar i, des de l'Ajuntament de Massanassa, volem posar en valor este recurs com a mesura alternativa a la institucionalització dels xiquets, xiquetes i adolescents que es troben dins del sistema de protecció.

Des dels Servicis Socials d'Atenció Primària del municipi, es durà a terme una campanya de sensibilització per a visibilitzar i promoure l'acolliment familiar, en col·laboració amb l'Associació AVAF.

Per a això, els pròxims dies 5 de juny en l'entrada del Col·legi San José y San Andrés, i 9 de juny entre els col·legis CEP Lluís Vives i CEI Ausiàs March, s'instal·laran punts d'informació per a donar a conéixer el recurs i informar sobre el mateix. I, el 13 de juny a les 18:30 hores, es realitzarà una xarrada informativa en el centre de benestar social (C/Major,15) a la qual es podrà acudir amb prèvia inscripció:

  • Telèfon: 96 125 07 87
  • Email: benestar.tecnic1@massanassa.es

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.