IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Reforça Massanassa. Ajudes a noves activitats i a la contractació de persones desocupades

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Reforça Massanassa. Ajudes a noves activitats i a la contractació de persones desocupades

04/05/2023

Convocatòria oberta fins al 15 de novembre de 2023

La convocatòria d'ajudes a noves activitats i a la contractació de persones desocupades de Massanassa es manté oberta fins al 15 de novembre de 2023.

Es recorda que, durant els mesos de maig i juny, es resoldrà la primera tanda d'ajudes de les sol·licituds rebudes fins al 15 de maig.

Si has contractat una persona desocupada de Massanassa o has iniciat una nova activitat en la localitat, contacta amb Reforça Massanassa, en el 961251533 o aedl@massanassa.es, per a assegurar-te dels terminis de presentació i conéixer si la teua sol·licitud pot ser presentada en este primer període.

Informació de les ajudes:

Les subvencions dirigides a fomentar la creació de noves activitats econòmiques contenen dos línies de les quals es podran beneficiar els negocis segons el punt en el qual es troben.

  • D'una banda, la línia INICIA ajuda amb fins a 1.500 euros a les persones que s'establisquen per compte propi en la localitat i mantinguen l'activitat durant 6 mesos.
  • Per part seua, la línia CONSOLIDA atorga fins a 1.000 euros a activitats en el seu primer any de vida.

 

Respecte a les subvencions per a la contractació de persones desocupades de Massanassa, l'ajuntament manté les línies NOVA OCUPACIÓ i OCUPACIÓ ESTABLE.

  • La primera d'elles tracta de donar suport a les contractacions inicials de persones que, prèviament, es trobava en situació de desocupació amb les següents quantitats segons l'estabilitat del lloc:
  1. Contractació a jornada completa 6 mesos: 2.000 euros.
  2. Contractació a jornada completa 3 mesos: 1.000 euros.
  3. Contractació a temps parcial (mínim 20 hores setmanals) i 6 mesos: 1.000 euros.
  4. Contractació a temps parcial (mínim 20 hores setmanals) i 3 mesos: 500 euros
  • La segona pretén fomentar llocs de treball amb major estabilitat i que les persones contractades mitjançant la primera línia consoliden el seu lloc de treball. Per això, se subvenciona el manteniment del contracte durant un any amb fins a 2.500 euros, que podran ser addicionals en cas d'haver sol·licitat en termini la primera de les línies.

 

Per a més informació o consultes es poden dirigir al 96 125 15 33, aedl@massanassa.es o en les oficines de Reforça Massanassa en Carrer Major, 15.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.