IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Presentació del I Pla de Joventut de Massanassa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Presentació del I Pla de Joventut de Massanassa

27/03/2023

Divendres 31 de març a les 18:30h a l'Espai Jove

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Massanassa, presentarem el I Pla de Joventut de Massanassa, acte que tindrà lloc este divendres 31 de març a les 18:30 hores en les instal·lacions de l'Espai Jove municipal (Edifici Sociocultural, 1r pis). 

Juntament amb esta activitat, s'inaugurarà l'exposició "25 anys de polítiques de joventut". També, hi haurà una taula redona en la qual participaran diferents persones que han passat pel CIJ-Espai Jove al llarg de la seua existència com a usuaris/es o treballant en el mateix, per a explicar-nos com eixe pas ha tingut rellevància en la seua vida.

Amb tot, serà una celebració de l'evolució de les polítiques de joventut a Massanassa, així com de la perspectiva de futur i continuïtat d'estes.

La jornada comptarà amb la presència del director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, i del primer informador juvenil de l'Ajuntament de Massanassa i expresident de l'Associació de Professionals de la Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV), Ximo Cádiz.

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.