IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. II Edició del Fòrum d'Ocupació Som Talent Massanassa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

II Edició del Fòrum d'Ocupació Som Talent Massanassa

08/03/2023

Divendres 24 de març de 9 a 14h en el Pavelló Municipal

El pròxim 24 de març se celebrarà una nova edició del Fòrum d'Ocupació de Massanassa en el pavelló del Poliesportiu Municipal. 

Una marató d'entrevistes en el qual es donaran cita empreses i persones en cerca activa d'ocupació amb la finalitat de cobrir les ofertes publicades al llarg de les pròximes setmanes en el portal web del Fòrum.

Les persones que s'inscriguen a través del portal massanassa.somtalent.es podran postular-se a les ofertes per a intentar aconseguir una de les entrevistes que es agendarán de 9 a 14 hores amb les empreses participants.

Cal destacar que en la primera edició es va aconseguir la contractació de 57 persones i van participar 40 empreses.

Les inscripcions en les ofertes estaran obertes fins al dia 22 de març a través del següent enllaç. En este portal ja es poden consultar les primeres empreses inscrites i les ofertes que han publicat, que en este moment ja superen les 100.

Este projecte ha sigut cofinançat mitjançant la convocatòria conjunta de Diputació de València i la Generalitat Valenciana per a la concessió de subvencions a municipis i entitats locals menors de la província de València per al foment de la participació ciutadana, la transparència i el bon govern 2023 per import de 8.000 euros. 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.