IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Ampliació i renovació de l'Aula d'Informàtica

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Ampliació i renovació de l'Aula d'Informàtica

28/02/2023

En este espai situat a l'Escola d'Adults, es realitzen cursos d'informàtica, formació dirigida a la població i es presta el servici de l'Aula Mentor

L'Ajuntament de Massanassa ha ampliat i renovat l'equipament informàtic de l'Aula d'Informàtica situada a l'Escola d'Adults (Pl. Alqueria de Sòria). 

Concretament, s'han renovat i duplicat els equips a un total de tretze d'última generació i altes prestacions, sent dotze per a l'alumnat i un per al professorat. A més, també s'ha instal·lat un projector, altaveus, un escàner de sobretaula i una impressora de xarxa làser. L'actuació ha tingut un cost total de 10.650 euros.

L'Aula d'Informàtica de Massanassa serveix per a múltiples funcions. En ella, es duen a terme els cursos d'informàtica de l'Escola d'Adults, així com accions formatives dirigides a la població com, per exemple, les que realitza Reforça Massanassa per a millorar les competències laborals de les persones desocupades, i l'Aula Mentor, un servici disponible i obert a tot el veïnat del municipi on poder resoldre dubtes sobre tràmits i gestions electròniques i fer cursos de manera en línia.

A més, des de l'Ajuntament de Massanassa s'està treballant per a incorporar activitats formatives per a les persones majors inscrites en el programa d'envelliment actiu municipal, un programa que reuneix diverses accions per a fomentar l'activitat física de les persones majors, incrementar el seu benestar mental, potenciar la participació social i apostar per una alimentació saludable.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.