IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Falles 2023

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Falles 2023

21/02/2023

Programació general dels actes fallers de Massanassa

Des de l'Ajuntament de Massanassa, a través de la Junta Local Fallera del municipi, s'informa la població sobre els actes organitzats de la programació de les Falles 2023 a Massanassa. 

Programació:

  • Dissabte 25 de febrer a les 20h en la Pl. de les Escoles Velles, Crida amb les Falleres Majors de Massanassa: Brenda Martínez (Fallera Major de Massanassa 2023) i Rocío Candel (Fallera Major Infantil de Massanassa 2023).
  • Divendres 3 de març a les 20:30h a la Sala Gabriel Cualladó de l'Auditori Municipal, inauguració de l'Exposició del Ninot de les quatre falles de Massanassa: Falla El Divendres, Falla Poble de Massanassa, Falla L'Alqueria i Falla Jaume I.
  • Dissabte 4 de març a les 19h, Cavalcada del Ninot. El recorregut serà el següent: C/de la Font Cabilda, Av. Josep Alba i Alba, C/de la Partida del Divendres, C/de Sant Joan, Av. Blasco Ibáñez, C/del 9 d'Octubre, C/de Sant Miquel, C/de la Séquia de Favara, C/de Gregori Mayans, C/de Colón, C/de València, C/de Joaquín Seguí i Pl. de les Escoles Velles.
  • Dijous 16 de març a les 20:30h en la Plaça de les Escoles Velles, tindrà lloc el Entrega de Premis de les quatre falles. En concret, el llistat de premis és el següent: Del 1r al 4t Premi de les quatre falles en les seues categories Infantil i Gran, Enginy i Gracia de Falla Gran, Enginy i Gràcia Infantil, Ninot Indultat de Falla Gran, Ninot Indultat Infantil, Millor "Llibret" i Millor Presentació Fallera. Quant als premis dels jocs de taula: al parxís, al truc, al dominó i al "cuatrola". D'altra banda, quant als premis de la Cavalcada del Ninot, s'atorga: a la Millor Disfressa, a la Millor Comparsa i a la Millor Falla en el seu conjunt.
  • Dissabte 18 de març, serà l'Ofrena de Flores a les 19h amb inici des de la C/de la Font Cabilda. El recorregut serà el següent: C/de la Font Cabilda, Av. Josep Alba i Alba, C/de la Partida del Divendres, C/de Sant Joan, Av. Blasco Ibáñez, C/del 9 d'Octubre, C/de Sant Miquel, C/d'Ausiàs March, C/del Pare Ignasi Casañ, C/de la Séquia de Favara, C/de Constantí Llombart, C/de Franscesc Pi i Margall, C/de València, Pl. de la Constitució, C/Major i Pl. del Regne de València.
  • Diumenge 19 de març, a les 12:30h tindrà inici un breu passacarrer des de la Plaça de l'Ajuntament fins a l'Església de Sant Pere on tindrà lloc la Missa en honor a Sant Josep a les 13h. En finalitzar la Missa, es continuarà amb el passacarrer fins a l'Avinguda Josep Alba i Alba on tindrà lloc una Gran Mascletà, a les 14:15h aproximadament. A la nit, tradicional Cremà dels monuments fallers.
 
Descarrega la programació completa d'actes fallers

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.