IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Reforça Massanassa. Ajudes a empreses i comerços

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Reforça Massanassa. Ajudes a empreses i comerços

29/12/2022

L'Ajuntament de Massanassa resol les seues ajudes a empreses i comerços per import de 27.198,27 euros

L'Ajuntament de Massanassa ha resolt les ajudes al foment de la contractació de persones desocupades i al foment de noves activitats en la localitat amb un total de 10 ajudes concedides que reverteixen directament en el teixit empresarial del municipi i que impliquen una inversió de 13.415,86 euros en 2022.

Cal destacar l'alta participació en la convocatòria de noves activitats, que ha suposat el suport a 6 nous negocis a Massanassa entre les línies "Inicia" i "Consolida", que ajuden a les empreses que compleixen 6 mesos i 1 any respectivament.

A estes dos subvencions que concedeix l'ajuntament, s'han sumat les ajudes per al foment de la millora i innovació comercial, que en el seu primer any de convocatòria han suposat un total de 10 concessions per valor de 13.782,41 euros. La línia "Renova", que dona suport a les actuacions en el local o façana, ha sigut la que major acolliment ha tingut entre els comerços locals.

Quin és l'objecte d'estes ajudes?

Les ajudes per a la contractació de personal consisteixen en ajudes directes a les empreses que contracten persones desocupades del municipi durant un determinat temps mínim. L'import de l'ajuda pot aconseguir fins als 4.500 euros en cas de contractes de major estabilitat.

Les ajudes per a la creació de noves activitats són per a aquelles persones que hagen establit un nou negoci en la localitat, sempre complint un cert temps mínim d'activitat. Per a això, l'entitat local diferència entre la línia "Inicia" i la línia "Consolida". La primera serveix de suport per a les activitats de nova creació per un import màxim de 1.500 euros; la segona serveix de suport al manteniment d'activitats en fase de consolidació i ajudes per a activitats que complisquen un any des del seu inici per un import màxim de 1.000 euros.

Pel que respecta a les ajudes per a la innovació i la millora del comerç, és la primera vegada que el consistori les posa en marxa amb la finalitat d'ajudar al comerç local amb la inversió en la millora de la imatge de l'establiment o l'aplicació de noves tecnologies i formes de treball en el negoci. Per a això, es diferencien tres línies: "Renova", ajuda de fins a 3.000 euros; "Inversió", de fins a 1.500 euros; i "Tecnologia", de fins a 1.000 euros. Les ajudes cobriran fins al 50% del cost, podent augmentar en 500 euros i cobrir fins al 75% si l'actuació es realitza per un proveïdor amb domicili fiscal i de facturació a Massanassa.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.