IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Targeta Bebé Massanassa 2023

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Targeta Bebé Massanassa 2023

15/12/2022

Convocatòria oberta per a sol·licitar esta línia d'ajudes fins al 30 de setembre de 2023

L'Ajuntament de Massanassa llança un any més l'ajuda denominada "Targeta Bebé Massanassa" amb la finalitat d'ajudar a les famílies del municipi amb les despeses generades pel naixement o adopció legal fins a 10 anys, i al mateix temps potenciar, promocionar i dinamitzar el comerç local del municipi. 

L'import pressupostari per a l'exercici de 2023 serà de 30.000 euros, els quals es repartiran en quatre períodes de resolució al llarg de l'any: el primer fins al 31 de març (12.000), el segon fins al 30 de juny (8.000 euros), el tercer fins al 30 de setembre (6.000 euros), i el quart període fins al 15 de desembre (4.000 euros).

El termini per a la presentació de les sol·licituds, comprendrà amb caràcter general des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP fins al 30 de setembre de 2023. La presentació de la sol·licitud haurà d'efectuar-se en tot cas en el termini de 6 mesos des de la data del naixement o adopció del/la menor.

No obstant això, s'entendran incloses en esta convocatòria les sol·licituds presentades durant l'últim trimestre de 2022 que complisquen els requisits establits en la Base tercera. "Bases reguladores de la convocatòria d'ajudes per al foment de la natalitat, targeta bebé, per a l'exercici 2023", document inclòs en la secció de la web municipal d'Ajudes i Subvencions de Servicis Socials.

L'ajuda serà de 400 euros per xiquet o xiqueta nascut o adoptat legalment, podent-se ampliar fins a 700 euros, en cas que tots dos progenitors acrediten que es troben en situació de desocupació i no perceben cap mena de prestació ni subsidi.

La Targeta Bebé es tramita des de la pròpia administració de Servicis Socials de Massanassa i tindrà una duració màxima d'un any, comptat a partir des de la data d'emissió. Consisteix en un sistema de targetes prepagament amb les quals l'Ajuntament carregarà l'import de la subvenció i les famílies podran emprar-les en els comerços del poble adherits al programa. Tot això, gràcies a un conveni subscrit amb l'entitat bancària Caixa Popular.

Les resolucions de les concessions es publicaran en l'apartat d'Ajudes i Subvencions del Tauler d'anuncis Electrònic de la pàgina web de l'Ajuntament de Massanassa.


Per a més informació:

Àrea de Benestar Social

Edifici C/Major, 15

benestar@massanassa.es

96 125 07 87

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.