IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. L'Ajuntament de Massanassa presenta l'Escola de Comerç de la localitat

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

L'Ajuntament de Massanassa presenta l'Escola de Comerç de la localitat

20/10/2022

L'objectiu és oferir formació digital als comerços del municipi per a ajudar i fomentar la seua difusió i creixement

L'Ajuntament de Massanassa ha posat en marxa l'Escola de Comerç de Massanassa en la qual impartirà formació al teixit comercial de la localitat.

La formació se centrarà en aspectes pràctics referents a xarxes socials, millora de les pràctiques comercials en el punt de venda, imatge i fotografia comercial, posicionament web i estratègia aplicada a l'àmbit dels negocis.

S'impartiran un total de deu sessions en horari de 14:30 a 16:30 hores entre el 15 de novembre i el 2 de desembre. A més, els negocis participants podran disposar d'una tutoria presencial específica sobre la seua activitat amb l'objectiu de solucionar dubtes o problemàtiques a les quals s'enfronten per a aplicar els nous coneixements adquirits.

L'itinerari plantejat serà dut a terme per diferents professionals en actiu coordinats per Javier Sancho, responsable de andanaSOLUTIONS.

Les inscripcions dels comerços interessats es gestionaran telefonant al 961251533 o mitjançant correu electrònic en aedl@massanassa.es

L'itinerari es compon de les següents dates i sessions:

  • 15/11 - Claus de l'evolució del comerç
  • 16/11 - Psicologia i creativitat enfront de la nova normalitat del comerç local
  • 17/11 - WhatsApp Business, tot en un per al comerç local
  • 22/11 - Taller pràctic. Com evolucionar el meu comerç
  • 23/11 - Taller teoricopràctic. La imatge en internet i WhatsApp
  • 24/11 - Taller teoricopràctic. El valor del disseny de marca, usos i anàlisis
  • 29/11 - Taller teoricopràctic. Fotografia promocional per a xarxes socials.
  • 30/11 - I Google ens va fer grans. SEO LOCAL amb Google My Business
  • 1/12 - Empaquetat creatiu
  • 2/12 - Com desenvolupar el pla de treball

 

Des de l'Ajuntament de Massanassa, es treballa pel foment del comerç local amb ajudes, però també amb campanyes amb les quals es busca involucrar a les persones perquè compren en el comerç de Massanassa i donar-lo a conéixer.

És el cas de la segona edició de Comerç amb Premi, on enguany participen prop de 80 establiments i se sortegen entre les persones que compren en ells un premi de 3.000 euros i 130 premis de 100 euros; i el retorn de MassaTapa, la celebració del qual finalitza este diumenge 23 d'octubre i que compta amb la participació de 9 bars i restaurants que competeixen per ser la millor tapa de Massanassa 2022. La guanyadora, quan finalitze el recompte de votacions, s'emportarà un premi de 500 euros, i la segona de 300 euros. A més, entre les persones participants, se sortejaran dos sopars valorats en 60 euros cadascun.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.