IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. PROGRAMA MENT SALUDABLE

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. PROGRAMA MENT SALUDABLE

15/09/2022

Inscripcions del 16 al 30 de setembre de 2022 en el Centre de Servicis Socials d'Atenció Primària (C/Major, 15)

L'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea de Benestar Social, posa en coneixement que s'obri el termini per a sol·licitar plaça en el Taller d'estimulació cognitiva dins del Programa Ment Saludable dirigit a persones a partir de 65 anys empadronades en el municipi. 

El termini de presentació iniciarà demà divendres dia 16 de setembre i finalitzarà el 30 de setembre de 2022.

El taller d'Estimulació Cognitiva donarà inici el 19 d'Octubre de 2022.

Es durà a terme en l'Edifici Multiusos del municipi, situat al Carrer Gregorio Mayans núm. 8, de manera setmanal, establint-se els dimecres al matí.

Es realitzaran dos grups:

  • 1r grup de 09.30-11h.
  • 2n grup d'11.30 a 13h.

Les persones interessades hauran d'emplenar la sol·licitud d'inscripció i registrar-la pel registre d'entrada mitjançant cita prèvia en el Centre de Servicis Socials d'Atenció Primària situat en el Carrer Major núm. 15 telèfon 96-125 07 87.

 

Es disposen de dos models d'inscripció:

  • Fitxa d'inscripció per a 1 o 2 persones on una persona es podrà inscriure i podrà inscriure a una altra persona que no tinga possibilitat de realitzar-ho per trobar-se fora de la localitat, trobar-se malalta...sempre que dispose d'una autorització per escrit d'esta.
  • Fitxa d'inscripció en representació d'una persona on una persona que no desitge inscriure's en el taller, pot inscriure a una persona que si que ho desitja però no que no pot, perquè no tinga possibilitat de realitzar-lo per trobar-se fora de la localitat, trobar-se malalta... sempre que dispose d'una autorització per escrit d'esta.

Els requisits d'accés seran els següents:
  • Persones de 60 a 64 anys amb informe mèdic (informe de salut per a reconeixement de prestacions socials), sempre que hi haja una deterioració cognitiva lleu.
  • Persones a partir de 85 anys amb informe mèdic (informe de salut per a reconeixement de prestacions socials), sempre que no hi haja o existisca una deterioració cognitiva lleu.
  • No podrà participar en el taller aquella persona que obtinga en el "mini examen cognitiu Llop" una deterioració cognitiva moderada.
 
Documentació a presentar:
  • DNI
  • SIP

 

Més informació:
Centre de Servicis Socials de Massanassa
C/Major, 15
benestar.tecnic1@massanassa.es
96 125 07 87

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.