IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. PROGRAMA ACTIVA'T

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. PROGRAMA ACTIVA'T

15/09/2022

Inscripcions del 16 al 30 de setembre de 2022 en el Centre de Servicis Socials d'Atenció Primària (C/Major, 15)

L'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea de Benestar Social, posa en coneixement que s'obri el termini per a sol·licitar plaça en el Programa Activa't per al foment de l'envelliment actiu dirigit a persones a partir de 55 anys empadronades en el municipi. 

El termini de presentació iniciarà demà divendres dia 16 de setembre i finalitzarà el 30 setembre 2022.

El Programa donarà principi dilluns dia 17 d'octubre de 2022.

Es durà a terme en el Centre de Servicis Socials d'Atenció Primària, situat al Carrer Major núm. 15, sent dos sessions a la setmana amb una duració de dos hores cadascuna.

Es realitzaran dos grups:

  • 1r grup: dilluns i dimecres de 17h a 18:30h.
  • 2n grup: dimarts i dijous de 17h a 18:30h.

 

Les persones interessades hauran d'emplenar la sol·licitud d'inscripció i registrar-la pel registre d'entrada mitjançant cita prèvia en el Centre de Servicis Socials d'Atenció Primària situat al Carrer Major núm. 15 telèfon 96 125 07 87.

Es disposen de dos models d'inscripció:

  • Fitxa d'inscripció per a 1 o 2 persones on una persona es podrà inscriure i podrà inscriure a una altra persona que no tinga possibilitat de realitzar-ho per trobar-se fora de la localitat, trobar-se malalta...sempre que dispose d'una autorització per escrit d'esta.
  • Fitxa d'inscripció en representació d'una persona on una persona que no desitge inscriure's en el taller, pot inscriure a una persona que si que ho desitja però no que no pot, perquè no tinga possibilitat de realitzar-lo per trobar-se fora de la localitat, trobar-se malalta... sempre que dispose d'una autorització per escrit d'esta.

Els requisits d'accés seran els següents:
  • Persones a partir de 50 a 54 anys amb informe mèdic (informe de salut per a reconeixement de prestacions socials), sempre que hi haja una deterioració cognitiva lleu.
  • Persones a partir de 85 anys amb informe mèdic (informe de salut per a reconeixement de prestacions socials), sempre que no hi haja o existisca una deterioració cognitiva lleu.
  • No podrà participar en el taller aquella persona que obtinga en el "mini examen cognitiu Llop" una deterioració cognitiva moderada.
 
Documentació a presentar:
  • DNI 
  • SIP 

 

Més informació:
Centre de Servicis Socials de Massanassa
C/Major, 15
benestar.tecnic1@massanassa.es
96 125 07 87 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.