IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Reforça Massanassa. Cursos de formació

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Reforça Massanassa. Cursos de formació

05/09/2022

Inscripcions obertes

Des de Reforça Massanassa, l'Agència de Desenvolupament Local i Innovació de l'Ajuntament de Massanassa, s'informa la població sobre els cursos que es posaran en marxa durant els següents mesos de 2022: 

  • Curs d'Operacions logístiques i auxiliars de magatzem (40 hores de teoria + 40 hores de pràctiques en empresa)

La teoria es realitzarà del 26 de setembre al 7 d'octubre en horari de 09:30 a 13:30 hores. Posteriorment, l'empresa encarregada de la realització del curs acordarà amb l'alumnat la realització de les pràctiques en diferents empreses de la zona.

L'objectiu de la formació és que l'alumnat aprenga a realitzar operacions auxiliars de magatzem: recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, de manera coordinada o en equip, sota la supervisió d'un responsable, seguint les instruccions rebudes, i aplicant els procediments i equips adequats, en condicions de productivitat i respectant la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos

  • Taller d'anglés enfocat a l'atenció al públic (curs de nivell bàsic de 40 hores)

El taller s'impartirà del 17 al 28 d'octubre en horari de 09:30 a 13:30 hores.

  • Curs de Tècniques de venda i gestió comercial (40 hores)

Es realitzarà del 2 al 15 de novembre en horari de 09:30 a 13:30 hores.

L'objectiu d'esta formació és desenvolupar les tècniques de vendes amb la finalitat d'aconseguir millors resultats de vendes en el menor temps possible. Orientat especialment a les persones que desitgen realitzar una activitat de venda, futurs comercials i delegats de vendes que volen desenvolupar la seua gestió de vendes i està basat majoritàriament en dinàmiques pràctiques, de fàcil assimilació per l'alumnat i aplicable de manera immediata a la seua gestió diària de venda.

  • Curs de carretoner (8 hores)

La teoria es realitzarà el 13 de novembre en horari de 09:30 a 12:30 hores i la pràctica el 14 de novembre de 09:00 a 14:00 hores.

Mitjançant este curs teoricopràctic, l'alumnat obtindrà el carnet que acredita el maneig de carretons elevadors i se li dotarà dels coneixements bàsics necessaris quant a normes generals i específiques de seguretat i prevenció en l'acompliment de treballs realitzats utilitzant carretons elevadors com fomentar la importància de la formació dels treballadors i l'adopció de les mesures de prevenció com a hàbits de treball. Capacitarà a l'alumnat per a poder portar carretons elevadors, transpaletes elèctriques o apiladors, tal com exigeix el Reial decret 1215/1997 i obtindrà el certificat necessari per a poder ser autoritzat per a manipular estos equips de treball.

Tots els cursos estan subvencionats per l'Ajuntament de Massanassa, tenint un cost de 10€ per a persones desocupades i 20€ per a persones que es troben empleades.

Per a preinscriure's en els cursos serà necessari telefonar al 96 125 15 33 o enviar un correu a aedl@massanassa.es indicant el curs d'interés, DNI, nom i telèfon de contacte.

Una vegada format el grup, el personal de Reforça Massanassa es posarà en contacte per a formalitzar la matricula.

 

Reforça Massanassa

C/Major, 15 (Massanassa)

aedl@massanassa.es

96 125 15 33

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.