IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Pla de Mobilitat Urbana Sostenible: JORNADA PARTICIPATIVA

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible: JORNADA PARTICIPATIVA

12/07/2022

Dimarts 19 de juliol a les 19:00 hores a la Sala Gabriel Cualladó de l'Auditori Municipal

L'Ajuntament de Massanassa es troba en plena redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) del municipi. Però, què és este pla? 

El PMUS de Massanassa pretén identificar les necessitats existents i els objectius generals a establir de cara a planificar, programar i coordinar aquelles actuacions que afecten la mobilitat del municipi.

Per això, el PMUS de Massanassa busca donar fonamental importància a la participació ciutadana, entesa com la principal eina perquè s'incorporen les inquietuds, necessitats i visió en general dels habitants del municipi en les diferents fases del pla.

Després de realitzar una enquesta en línia per a identificar els hàbits de mobilitat al poble, així com els problemes i propostes per a moure's pel municipi de forma més sostenible, des de l'Ajuntament es realitzarà una Jornada Participativa dimarts que ve 19 de juliol a les 19:00 hores a la Sala Gabriel Cualladó de l'Auditori Municipal per a conéixer l'opinió dels habitants sobre les diferents problemàtiques en matèria de mobilitat, analitzar-les per a poder extraure conclusions de les mateixes i que servisquen de base per a enriquir el programa d'actuacions.

 

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.