IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Beques de menjador escolar 2022/2023

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Beques de menjador escolar 2022/2023

20/06/2022

Termini de presentació del 21 de juny al 12 de juliol de 2022

Des de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Massanassa s'informa la població que demà tindrà inici el període de sol·licitud per a les beques de menjador escolar 2022/2023.

Es tracten d'ajudes econòmiques municipals per al finançament parcial del cost del servei de menjador escolar de l'alumnat matriculat en els centres educatius no universitaris, de modalitat pública i/o concertada per al període comprés entre els mesos de setembre 2022 a juny 2023.

El termini de presentació serà des de demà dimarts 21 de juny fins a 12 de juliol (tots dos inclusivament).

La tramitació serà a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Massanassa o de manera presencial en els Serveis Socials amb CITA PRÈVIA.

Documentació a presentar:

  • Fotocòpia del DNI o NIE, PASSAPORT i PERMÍS DE RESIDÈNCIA del sol·licitant i de tots els membres de la unitat familiar, fins al segon grau de consanguinitat.
  • Fotocòpia del LLIBRE DE FAMÍLIA.
  • Fotocòpia de la DEMANDA o SENTÈNCIA DE SEPARACIÓ DIVORCI, o MESURES JUDICIALS EN RELACIÓ ALS FILLS EXTRAMATRIMONIALS i CONVENI REGULADOR, en el seu cas.
  • Documentació acreditativa d'haver sol·licitat la beca de menjador escolar en centres educatius convocada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per al curs escolar 2022-2023.
  • DECLARACIÓ RESPONSABLE del / la sol·licitant en la qual manifeste: que les dades exposades en la sol·licitud són certes; que es compromet a complir les obligacions que per als perceptors d'ajudes i subvencions estableix l'article 14 de la mateixa Llei General de Subvencions; i que la unitat familiar es troba al corrent en el compliment de les obligacions tributàries, enfront de la Seguretat Social i amb l'Ajuntament de Massanassa.

 

Per a més informació: 

  •  Serveis Socials d'Atenció Primària
Edifici Carrer Major
Carrer Major, 15
benestar.info@massanassa.es | 96 125 07 87

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.