IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Cultura. Exposició ‘Aigua neta’ dels Premis EMSHI

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Cultura. Exposició ‘Aigua neta’ dels Premis EMSHI

30/05/2022

Exposada a la Sala Gabriel Cualladó de l'Auditori Municipal fins a este divendres 3 de juny de 2022 de 18:00 a 20:00 hores

Divendres passat 27 de maig es va inaugurar a la Sala Gabriel Cualladó de l'Auditori Municipal l'exposició "Aigua neta" dels Premis EMSHI de Periodisme, Fotografia i Poesia, que recull els treballs guanyadors i totes les candidatures presentades en la primera edició d'estos guardons, l'objectiu dels quals és posar en valor l'aigua. 

L'exposició ja ha estat en el centre d'innovació social i urbana La Naves, a València, i en les localitats de Massamagrell i Bonrepòs i Mirambell. Ara és Massanassa la localitat que acull esta mostra titulada "Aigua neta", en la qual s'exposen fotografies, peces periodístiques i poemes.

La presidenta de l'Entitat Metropolitana de Servicis Hidràulics (EMSHI), ha insistit en "la imperiosa necessitat de continuar desplegant eines i posant en marxa iniciatives que promoguen el consum responsable d'un recurs tan valuós com és l'aigua, especialment en un context d'emergència climàtica".

Per part seua, l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, ha expressat el seu "agraïment a l'EMSHI per haver confiat en Massanassa i portar la seua exposició al nostre Auditori Municipal Salvador Seguí per a sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania sobre la importància que té un recurs tan essencial, com és l'aigua, i que és escàs per a moltes persones".

El jurat especialitzat i independent va decidir atorgar el premi en la categoria de Periodisme a Aitor Sáez Deu Medina pel seu reportatge "El biólogo de Michoacán"; el de Poesia, a Felipe Benítez Reyes, per "Divagación acuática"; i el de Fotografia, a Miguel Planells *Saurina per "La Fuente".

L'exposició estarà oberta a la Sala Gabriel Cualladó de l'Auditori Municipal de Massanassa fins al 3 de juny, en l'horari de dilluns a dissabte de 18:00 a 20:00 hores.

Durant l'any 2022 s'obrirà la segona convocatòria dels Premis EMSHI, dotats amb 2.000 euros per categoria. Durant la primera edició, l'EMSHI va rebre un centenar de candidatures, que ara es poden contemplar en l'exhibició "Aigua neta".

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.