IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. I Fòrum d'Ocupació SOM TALENT MASSANASSA

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

I Fòrum d'Ocupació SOM TALENT MASSANASSA

29/04/2022

Més de 500 entrevistes de treball s'han realitzat durant l'esdeveniment de hui

Més de 1700 candidatures rebudes, 42 empreses participants, 234 ofertes d'ocupació publicades i més de 500 entrevistes de treball realitzades durant un matí conformen el I Fòrum d'ocupació Som Talent Massanassa.

L'esdeveniment s'ha organitzat en una Marató d'Entrevistes que s'ha celebrat hui divendres 29 d'abril de 9 a 14 h en el Pavelló Municipal de Massanassa.

Els candidats i les candidates que s'han inscrit prèviament a les ofertes i se'ls ha assignat entrevista, han tingut l'oportunitat de parlar durant 15 minuts amb el departament de Recursos Humans de les empreses participants. Si no havien arribat a temps d'inscriure's a la web, tenien una segona oportunitat passant pel taulell de registre sense cita prèvia, i de manera immediata, se'ls assignava una entrevista si complien els requisits i si l'empresa tenia disponibilitat.

Les ofertes amb més demanda entre els sol·licitants de treball d'esta edició han sigut: Caixer/a Reposició (de Grup Nudisco – Economy Cash), Ajudant dependent/a (de Miscota), Reposador/a (de Bricomart) i Auxiliar administratiu/a (de Link Formació).

Durant el Fòrum d'Ocupació, hem pogut entrevistar a algunes de les persones candidates entre les quals es troba Laura, major de 40 anys, veïna de Massanassa i Llicenciada en Dret, que ens conta que té 2 entrevistes de treball per a caixera de banca i per a responsable de logística.

També ha sigut el cas de Lluís, major de 50 anys, veí de València amb experiència en el sector de l'hostaleria. Gràcies a este fòrum té tres entrevistes de treball per a cuiner en Colisée, Voltereta i Grupo Gastroadictos.

Des de l'organització, assenyalen en l'alt impacte de realitzar este tipus d'esdeveniments, tant per a les empreses com per a les persones en cerca d'ocupació. És molt important el seguiment després de l’esdeveniment, ja que les contractacions es realitzen durant les següents setmanes.

Condiodo, una de les empreses participants en el fòrum, ens avança que la selecció de candidats/es ha sigut molt encertada ja que tots/es complien els requisits que demandaven les seues ofertes. Durant l'esdeveniment ja han contractat 1 persona per a començar a treballar de manera immediata i seguiran amb altres processos de selecció els pròxims dies.

Ha sigut tot un èxit de primera edició que, sens dubte, repetirem en més ocasions. Des de l'ajuntament, tenim un ferm compromís amb fomentar l'ocupació entre les persones que es troben en situació de desocupació i fent este tipus d'esdeveniments facilitem que totes elles puguen trobar un treball concorde a les seues necessitats”, expressa Paco Comes, alcalde de Massanassa.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.