IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Massanassa implicada amb la conciliació i la corresponsabilitat de la seua ciutadania

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Massanassa implicada amb la conciliació i la corresponsabilitat de la seua ciutadania

07/04/2022

L’Ajuntament de Massanassa inicia el diagnòstic per a conéixer l'estat de la conciliació i la corresponsabilitat del seu veïnat

La conciliació de la vida personal, familiar i laboral, unida a la corresponsabilitat entesa com la distribució de tasques i responsabilitats domèstiques de manera equitativa i que implique per igual als i les integrants del grup familiar, és una de les mesures i eines claus per a establir la igualtat efectiva en la nostra societat. Per això, conéixer l'estat i la situació actual entre la ciutadania és fonamental per a avançar cap a un futur més igualitari en tots els àmbits.

Des de l'Ajuntament de Massanassa, fidel als compromisos de continuar treballant amb la finalitat de reduir i eliminar les desigualtats entre dones i homes, "busquem constantment la manera de millorar la conciliació i la corresponsabilitat dels nostres veïns i veïnes, és per això que iniciem este diagnòstic", afirma Paco Comes, alcalde de la localitat.

"Vinculat a esta idea, hem posat en marxa recentment les inscripcions al servici Concilia Massanassa, que començarà el 26 d'abril i que té com a objectiu ajudar a les famílies del nostre poble al fet que puguen compaginar la seua vida personal, familiar i laborar", afegeix Comes.

A través de l'elaboració del present diagnòstic municipal en matèria de conciliació i corresponsabilitat, l'entitat local pretén comptar amb la major participació possible de la ciutadania i es durà a terme un estudi en profunditat de les mesures que siguen necessàries per a la millora de la convivència en la llar i que impliquen la igualtat a l'hora de fer estes tasques i harmonitzar la vida personal, familiar i laboral.

El present projecte comptarà amb diferents accions que permetran la participació del veïnat en diferents modalitats, com a taules de treball i un qüestionari en línia obert a la població, on es canalitzaran les opinions i percepcions de cada persona, així com proposades per a millorar els mitjans de conciliació a nivell local.

Amb este projecte, s'anima a tota la població de Massanassa a col·laborar en el progrés de la conciliació i corresponsabilitat en el nostre municipi i a avançar cap a un futur més just, igualitari i equitatiu entre totes les persones. Perquè solament en unitat podem prosperar en la senda de la justícia social i en la lluita contra les desigualtats entre dones i homes. Massanassa som totes i tots.

Este projecte està subvencionat pels fons derivats del Plan Corresponsables del Ministerio de Igualdad i gestionats per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.