IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Punt Móbil LABORA

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Punt Móbil LABORA

14/03/2022

Dilluns 28 i dimarts 29 de març de 10:00 a 18:00 hores en la Plaça de les Escoles Velles

Massanassa comptarà amb el punt mòbil LABORA, en col·laboració amb Reforça Massanassa, els pròxims dies dilluns 28 i dimarts 29 de març en la Plaça de les Escoles Velles amb un horari de 10:00 a 18:00 hores.

Es tracta d'un autobús itinerant que té com a objectiu cobrir els servicis que ofereix un Espai LABORA de manera presencial i que conclou en una millora de la informació que posseeixen les persones en situació de desocupació. D'esta manera, les persones interessades, podran accedir i informar-se mitjançant orientació laboral i formativa sobre els tràmits que es realitzen en qualsevol punt físic. 

El veïnat que vulga aproximar-se, podrà buscar i inscriure's en cursos de formació i ofertes d'ocupació, consultar el curriculum vitae, renovar la demanda d'ocupació (o DARDE), així com un altre tipus de gestions de caràcter laboral i formatiu.
 
S'anima a la població al fet que utilitze esta oportunitat de rebre informació sobre els servicis de LABORA sense haver d'eixir de Massanassa. Acostar i facilitar l'accés als servicis públics a la ciutadania és una prioritat que es marca i treballa des de l'Ajuntament de Massanassa. 
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.