IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Massanassa acull la III Triangular de la Setmana Valenta de Futbol Femení

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Massanassa acull la III Triangular de la Setmana Valenta de Futbol Femení

11/03/2022

L'esdeveniment, dins de la iniciativa “Massanassa per la Igualtat”, compta amb l'objectiu de visibilitzar l'esport femení per a aconseguir la igualtat.

L'estadi de futbol de Massanassa, "Vicente Moreno", va acollir dimecres passat 9 de març la III Triangular de la Setmana Valenta de futbol femení amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona i de la programació "Massanassa per la Igualtat". 

En l'esdeveniment es van disputar la victòria la Selecció Valenta Sub-21 de la Comunitat Valenciana, el Valencia CF Femení i el Levante UD Femení en una jornada organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV).

El primer partit va donar inici a les 17:00 hores, on van jugar la selecció valenciana i el Valencia CF (1-0). Li va seguir el segon partit a les 18:00 hores que va enfrontar al Valencia CF contra el Levante UD (2-3). Per a finalitzar la triangular, a les 19:00 hores, el Levante UD va competir contra la selecció Valenta (1-0). Així, el Levante UD Femení va eixir vencedor dels partits, després d'imposar-se als altres dos equips.

L'estadi municipal es va omplir de persones per a ser presents en esta ocasió on es va demostrar el nivell que hi ha en el futbol femení, així com la importància de visibilitzar-lo en el món de l'esport i en la societat en general. Paco Comes, alcalde de Massanassa, al costat del president de la FFCV, Salva Gomar, van ser els encarregats de fer lliurament dels trofeus a les capitanes dels equips.

L'Auditori Municipal "Salvador Seguí", va convidar també a les jugadores de la Selecció Valenta Sub-21 de la Comunitat Valenciana durant el matí del mateix dimecres per a fer una xarrada sobre el futbol femení a l'alumnat de cinqué i sisé d'Educació Primària dels centres escolars de Massanassa. Tota una activitat que va servir per a valorar les categories de futbol femení i conéixer exemples d'èxit, on els xiquets i xiquetes van participar i es van relacionar amb les jugadores, amb posterior signatura d'autògrafs.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.