IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Resolució de les ajudes d’inclusió social de menors tramitades fins a la primera quinzena de febrer de 2022

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Resolució de les ajudes d’inclusió social de menors tramitades fins a la primera quinzena de febrer de 2022

02/03/2022

El document de la resolució pot consultar-se en el Tauler d'Anuncis Electrònic de l'Ajuntament de Massanassa

L'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea de Benestar Social, ha resolt les ajudes per a la inclusió social de menors del municipi tramitades fins a la primera quinzena de febrer de 2022, destinades a garantir l'accés de manera normalitzada i en condicions d'igualtat a les activitats d'oci, esportives i formatives de Massanassa. 

Estes ajudes van dirigides a xiquets, xiquetes i adolescents de 3 a 17 anys empadronats en la localitat amb un mínim de 12 mesos d'antiguitat i que complisquen amb algun dels següents requisits:

  • Trobar-se en acolliment en família extensa o educadora, igual que els fills i filles menors d'estes famílies.
  • Trobar-se en situació de risc atés l'art. 17 de la L.O. 1/1996, de 15 de gener, de Protecció Jurídica del Menor, de modificació parcial del Codi Civil i de la Llei d'Enjudiciament Civil.
  • Pertànyer a unitats familiars que, en el moment de la sol·licitud de l'ajuda, siguen beneficiaris d'una ajuda d'emergència, de la renda valenciana d'inclusió i/o de l'ingrés mínim vital.
  • Ser fills i filles de dones víctimes de violència de gènere.
  • Pertànyer a unitats familiars que, en el moment de la valoració de la sol·licitud, no disposen d'ingressos econòmics superiors a la quantia establida en la Base Segona del document de les bases reguladores de la convocatòria i obtinguen una puntuació mínima de 5 punts en els criteris de valoració previstos en la Base Huitena del mateix document.

Així, es resolen les ajudes tramitades fins a la primera quinzena de febrer de 2022 i s'aniran resolent posteriorment de manera successiva en el temps.

La resolució per a les sol·licituds tramitades fins a la primera quinzena de febrer de 2022 es troba en el Tauler d'Anuncis Electrònic de la web municipal, en l'apartat d'Ajudes i Subvencions.

Per a més informació:
Àrea de Benestar Social
Edifici C/Major, 15
benestar@massanassa.es
96 125 07 87

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.