IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Reunió amb les entitats bancàries del municipi

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Reunió amb les entitats bancàries del municipi

18/02/2022

L'objectiu és millorar el servici d'atenció atorgant majors facilitats a la població de la localitat.

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes, ha mantingut una reunió amb el personal directiu dels bancs existents en la població.

La reunió ha servit per a traslladar als responsables de les entitats bancàries les principals demandes de Massanassa.

Entre els principals temes tractats, destaca el relacionat amb els horaris i les incompatibilitats que poden arribar a generar per a alguns sectors del municipi.

En este àmbit, s'ha valorat la necessitat d'estudiar la possibilitat d'establir uns horaris que s'adapten millor a la vida quotidiana de les persones i crear un quadre resum que reculla els horaris de cada entitat amb els seus servicis corresponents a cadascun d'ells.

També s'ha tractat les possibilitats que la banca a distància ofereix, sense oblidar que existeix una bretxa digital que, per motius generacionals i socials, pot excloure a determinats sectors de la població.

En este sentit, ajuntament i entitats han coincidit en la necessitat de treballar perquè l'exclusió digital no es convertisca en un problema en la localitat, "sobretot per als nostres més majors", apunta Comes. Un àmbit en el qual l'entitat local ja treballa activament en altres àrees amb projectes com l'Aula Mentor.

A més, esta primera reunió ha servit per a posar sobre la taula la possibilitat d'impartir formació per al veïnat en aspectes financers. Per a això, l'Ajuntament de Massanassa es compromet a posar les instal·lacions necessàries perquè estos cursos formatius al veïnat puguen dur-se a terme.

"Amb esta reunió pretenem mostrar la necessitat de donar majors facilitats a la població per a gestionar els seus tràmits i gestions bancàries, tenint la voluntat que es repetisquen de forma regular per a conéixer les problemàtiques tractades, així com futurs projectes en comú que beneficien al nostre veïnat", expressa Comes. 

Així mateix, des de l'entitat local es va signar el passat 8 de febrer un conveni de col·laboració perquè el veïnat de Massanassa puga pagar els seus rebuts i liquidacions en qualsevol de les oficines de Correus de tota Espanya. Una via més per a facilitar a les persones contribuents del municipi efectuar els seus pagaments en l'ampli horari de les oficines de Correus amb atenció presencial: de dilluns a dissabte, segons horari de l'oficina en qüestió a la qual s'acudisca presencialment.

Així, l'ajuntament s'acull a una modalitat que estan adoptant altres administracions públiques en la línia de modernització i millora en l'atenció a la ciutadania.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.