IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Formació per a associacions

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Formació per a associacions

09/02/2022

Curs d'obtenció de certificats digitals, tramitació de documents i presentació telemàtica

Les Fundacions i Associacions estan obligades a tindre el certificat digital, sobre la base de la Llei 39/2015 (Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques), per a poder comunicar-se amb les administracions públiques, per exemple a l’hora de demanar una subvenció.

Per a l'exercici 2022, i donada l'obligació a relacionar-se electrònicament amb l'administració, establida per l'article 14 de la Llei 39/2015, la sol·licitud d'estes ajudes, s'haurà de realitzar a través del tràmit establit a este efecte en la seu electrònica de l'Ajuntament de Massanassa:

La tramitació electrònica es podrà realitzar:

  • Mitjançant un certificat de representant de persona jurídica de l'associació.
  • Mitjançant el certificat de persona física del president de l'associació actuant en representació d'esta.

No serà necessari que s'aporte la documentació acreditativa de la representació, però solament s'admetrà que siga el president de l'associació qui realitze el tràmit electrònic.

No es pot admetre el registre d'entrada realitzat de manera presencial, ni la sol·licitud realitzada mitjançant instància general. Ha de presentar-se telemàticament a través del tràmit de sol·licitud de subvencions nominatives.

Per informar sobre este tema i com es pot tindre el Certificat Digital, l’Ajuntament de Massanassa organitza, junt a la Fundació Horta Sud, un curs que es celebrarà este dissabte dia 12 de febrer de 2022 a partir de les 10:00 hores en la Sala Gabriel Cualladó de lAuditori Municipal.

L’aforament està limitat a 20 places, encara que està previst repetir-lo en cas de ser necessari.

Poden inscriure’s telefonant a la Biblioteca Pública Municipal: 96 125 19 61.

 

 

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.