IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. La Banda de Música del Centre Instructiu i Musical de Massanassa torna a l'Estadi de Mestalla

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

La Banda de Música del Centre Instructiu i Musical de Massanassa torna a l'Estadi de Mestalla

07/02/2022

La nostra banda va amenitzar els prolegòmens del partit del Campionat de La Liga Valencia CF-Real Sociedad

Ahir diumenge 6 de febrer, la Banda de Música del Centre Instructiu i Musical de Massanassa (CIMM) va tornar a actuar en l'Estadi del Mestalla amb motiu del Campionat de La Liga on disputaven els clubs Valencia CF-Real Sociedad.
 
L'audiència va poder contemplar interpretacions d'obres com El Tío Ramón, Juanito el Jarri, Som l'afició, Alegría Agostense, Azcàrrega, la Vereda, Els Preparats i l'himne Amunt València, totes elles sota la coordinació de José Miguel Pérez, director de la banda.

Així mateix, l'entitat local va estar representada en la llotja per l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, i el president de la Societat Musical, Jesús Mateo Hidalgo.

La Banda de Música del CIMM té un ampli recorregut en la història. Fundada en els anys 20 i comptant amb reconeguts músics de l'època com el Mestre Martínez, Mestre Vila o Mestre Esquerre, va ser en 1941 quan desapareix per diverses raons. Malgrat això, en 1981 l'agrupació musical torna amb la seua activitat després de 40 anys amb alguns dels músics de la primera etapa, al costat de part del veïnat interessat, i el fa de la mà de grans directors com Carmelo Sala, Miguel Morellà, José Giner i Pedro Giménez.

Al llarg de la història, han sigut diversos els reconeixements que ha obtingut la Banda de Música en la seua participació en diferents Certàmens celebrats tant a nivell autonòmic com estatal. Alguns d'estos importants premis són: 1r Premi en el Certamen de Llíria de 1931, 2n Premi en el Certamen Faller de 1932, 2n Premi en el Certamen de Cullera de 1935, 1r Premi en el Certamen de Cartagena-Murcia de 1989, el 2n Premi en el Certamen Internacional de Bandes de Música de València de 1990, el 1r Premi en el Certamen Provincial de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana de 1996, el 3r Premi en el Certamen de Bandes de Música de Cullera de 2007 i el 1r Premi en la 2a Secció del XXXVI Certamen Provincial de la Diputació de València de 2012.

En l'actualitat, el CIM de Massanassa compta amb 70 músics, una Banda Jove de 40 músics i un Centre d'Estudis Musicals que imparteix formació musical fins al 4t Grau d'Elemental i al qual assisteixen un centenar d'alumnat.
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.