IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Presentació i exposició del llibre "Fotografiar lo invisible" de Vicent Peris

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Presentació i exposició del llibre "Fotografiar lo invisible" de Vicent Peris

25/01/2022

Este dijous 27 de gener a les 19 hores a l'Auditori Salvador Seguí

Este dijous 27 de gener estrenem exposició a l'Auditori Salvador Seguí amb les fotografies del cel del nostre veí Vicent Peris. Per a inaugurar l'exposició, a les 19 hores Vicent ens presentarà el seu llibre d'astrofotografia "Fotografiar l'invisible", on ens parlarà sobre el seu treball com a fotògraf del cel i ens comptarà les meravelles que podem trobar quan girem la mirada cap amunt. 

Vicent treballa en l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València, on desenvolupa el seu treball fotogràfic i s'encarrega de capturar les imatges per als projectes científics de l'entitat. Té una dilatada experiència de més de dues dècades en el camp de la fotografia astronòmica i un reconeixement internacional gràcies a la seua labor com a professor i a les seues aportacions tècniques i filosòfiques a la disciplina.

"Fotografiar l'invisible" és el primer llibre que es publica sobre l'estètica de la fotografia astronòmica i reuneix tota la saviesa que l'autor ha desenvolupat al llarg de la seua carrera amb la finalitat d'inspirar als fotògrafs novells i al públic que tinga interés a saber què està veient quan dirigeix la seua mirada a una fotografia d'una galàxia una nebulosa.

L'exposició es compon d'onze obres de gran format que han sigut preses en els observatoris d'Aras de los Olmos (València) i Calar Alt (Almeria). Cadascuna d'elles són el fruit de diversos mesos de treball i ens mostren xicotetes meravelles del cosmos, la major part d'elles invisibles als ulls de l'home i que podem revelar gràcies a l'ús de la tecnologia i de la mà artística de l'autor. Vicent ens explicarà en primera persona els secrets de cadascuna d'elles.

No perdeu l'oportunitat d'escoltar, veure i aprendre de la mà d'este autor que és una referència en l'actualitat de la fotografia astronòmica.

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.