IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Joventut. JOOP! Jove Oportunitat Massanassa 2022

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Joventut. JOOP! Jove Oportunitat Massanassa 2022

19/01/2022

El programa està dirigit a joves de 16 a 21 anys i donarà inici el pròxim 2 de febrer

L'ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea de Joventut, s'ha adherit al projecte JOOP de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)

Es tracta d'un programa dissenyat i organitzat per a motivar, ajudar i orientar als joves d'entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis, estan desorientats/as i busquen oportunitats de futur.

L'objectiu de JOOP és aconseguir que la joventut que participe complete els seus estudis a través d'una Formació Professional (FP) o Grau Mitjà, però prèviament s'intervindrà per a potenciar el sentiment de motivació, autoestima i ajuda per a la construcció d'un projecte integral de vida.

D'esta manera, tots aquells joves que no hagen acabat l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), JOOP els ofereix una via de formació acadèmica per a preparar els exàmens del nivell educatiu seleccionat (FP o Grau Mitjà).

L'eina pedagògica usada serà el coaching actitudinal amb un professional que ensenyarà a prendre les regnes del futur, creure en les possibilitats pròpies, trobar la vocació, així com motivar, orientar i preparar per a les proves educatives (opcionals). Al seu torn, es visitaran empreses per a aprendre en primera persona sobre el treball real que comportarà cada titulació i es puga descobrir la vocació adequada.

Les inscripcions poden realitzar-se fins a completar places. Si estàs interessat/a, contacta amb Espai Jove de Massanassa per a apuntar-te.

El lloc de realització del programa serà a Massanassa i donarà inici el pròxim 2 de febrer fins a juny-juliol de 2022.

No ho dubtes!

Centre d'Informació Juvenil de Massanassa
País Valencià, 5
96 125 07 39
joventut@massanassa.es

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.