IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Horari Aula Mentor. Servici de suport a gestions en línia

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Horari Aula Mentor. Servici de suport a gestions en línia

03/01/2022

El servici d'Aula Mentor ofereix un horari especial en esta setmana de festes nadalenques

L'aula d'informàtica de l'Escola d'Adults (C/Alqueria de Sòria, 15) estarà atesa fins al 7 de gener de 09:00 a 14:00 hores per una persona especialitzada en informàtica per a l'administració de l'Aula Mentor amb l'objectiu de donar suport en la realització de tràmits electrònics, certificats i altres usos d'ordinadors públics.

A partir del dilluns 10 de gener, tornarà al seu horari d'obertura habitual que és el següent:
  • Dilluns de 16:00 a 19:30 hores.
  • Dimecres de 09:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:30 hores.
  • Dijous de 09:30 a 14:00 hores.

L'Aula Mentor pretén facilitar la relació amb les administracions d'aquelles persones que presenten dificultats per a realitzar gestions en línia. A més, una vegada que s'active la plataforma d'Aula Mentor, les persones usuàries del servici podran accedir a una àmplia gamma de cursos en modalitat en línia, fruit del projecte en el qual es col·labora amb el Ministeri d'Educació.

En definitiva, es tracta d'un projecte que tracta de lluitar contra la bretxa digital que, durant moments com la crisi sanitària, s'ha evidenciat en determinats sectors de població.
 
CERTIFICAT DIGITAL
 

L'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa i el servici de l'Aula Mentor, ajuden a extraure el certificat digital per a aquelles persones que no sàpien com aconseguir-lo.

El certificat digital permet gestionar qualsevol tràmit des de casa, amb total llibertat horària, on tindràs accés a dades tributàries, la teua vida laboral, prestacions, etc.

Per a la seua obtenció, demana cita prèvia a l'Ajuntament de Massanassa al 96 125 55 00. A través d'un document on s'incorpora una contrasenya, podràs accedir a la descàrrega del certificat en línia.

Informa't!: www.youtube.com/watch?v=rYDLbOMYqQI

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.