IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. S'inicia la convocatòria per a la Targeta Bebé Massanassa 2022

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. S'inicia la convocatòria per a la Targeta Bebé Massanassa 2022

30/12/2021

S'obri el termini de presentació de sol•licituds per a la Targeta Bebé Massanassa 2022

L'Ajuntament de Massanassa llança un any més l'ajuda denominada “Targeta Bebé Massanassa” amb la finalitat de fer costat a les famílies del municipi amb les despeses generades pel naixement o adopció legal fins a 10 anys, i al mateix temps potenciar, promocionar i dinamitzar el comerç local del municipi.

L'import pressupostari per a l'exercici de 2022 serà de 25.000 euros, els quals es repartiran en quatre períodes de resolució al llarg de l'any: el primer fins al 31 de març (10.000 euros), el segon fins al 30 de juny (5.000 euros), el tercer fins al 30 de setembre (5.000 euros), i el quart període fins al 15 de desembre (5.000 euros).

El termini per a la presentació de les sol·licituds comprendrà, amb caràcter general, des de l'endemà a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP) fins al 30 de setembre de 2022. Haurà de presentar-se amb un termini màxim de 6 mesos des de la data de naixement i/o adopció legal del xiquet o xiqueta.

No obstant això, s'inclouran les sol·licituds presentades durant l'últim trimestre d'este any 2021 i que complisquen els requisits establits, els quals es poden llegir en la base tercera de les “Bases reguladores de la convocatòria d'ajudes per al foment de la natalitat, targeta bebé, per a l'exercici 2022”, document inclòs en la secció de la web municipal d'Ajudes i Subvencions de Serveis Socials.

La quantia de l'ajuda serà de 400 euros per xiquet o xiqueta nascut o adoptat legalment, podent-se ampliar aqueixa quantitat fins a 700 euros, en cas que tots dos progenitors acrediten que es troben en situació de desocupació i no perceben cap mena de prestació ni subsidi.

La Targeta Bebé es tramita des de la pròpia administració de Serveis Socials de Massanassa i tindrà una duració màxima d'un any, comptat a partir des de la data d'emissió. Consisteix en un sistema de targetes prepagament amb les quals l'Ajuntament carregarà l'import de la subvenció i les famílies podran emprar-les en els comerços del poble adherits al programa. Tot això, gràcies a un conveni subscrit amb l'entitat bancària Caixa Popular.

Paco Comes, alcalde de Massanassa, manifesta que des de l'Ajuntament de Massanassa “tenim un ferm compromís amb les famílies del nostre poble. Oferim estes ajudes per a disminuir les despeses que suposa tindre un nounat en la família, així com d'aquelles persones que decidisquen adoptar a xiquets i xiquetes de fins a 10 anys d'edat. Són subvencions que es complementen amb unes altres que donem per a escolarització i menjador escolar. A més, amb esta iniciativa també ajudem al nostre comerç local, ja que les Targetes Bebé només podran consumir-se en els establiments del municipi que estiguen adherits”.

Les bases poden consultar-se en l'apartat d'Ajudes i Beques de Serveis Socials de la web municipal. Les resolucions de les concessions es publicaran en l'apartat d'Ajudes i Subvencions del Tauler d'anuncis Electrònic de la pàgina web de l'Ajuntament de Massanassa.

Per a més informació:

Àrea de Benestar Social

Edifici C/Major, 15

benestar@massanassa.es

96 125 07 87

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.