IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. La segona edició de Massanassa Nadalenca ja té als seus aparadors premiats

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

La segona edició de Massanassa Nadalenca ja té als seus aparadors premiats

29/12/2021

Amb un pressupost de 1.200 euros, l'entitat local ha repartit 4 premis als millors aparadors dels comerços locals que han participat

Els comerços locals de Massanassa han pogut participar en el concurs Massanassa Nadalenca, en el seu segon any consecutiu, on podien ambientar els seus aparadors amb decoració nadalenca i guanyar premis econòmics. Tot això amb l'objectiu de potenciar el comerç local i col·laborar a promoure la imatge del Nadal en el municipi. 

L'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, ha premiat als tres millors aparadors i al muntatge més innovador. El primer premi, de 500 euros, ha sigut per a la Joieria Artola; el segon premi, de 300 euros, per a Dulzia; el tercer premi, de 200 euros, per a Fisiosportem; i el premi per innovació, dotat de 200 euros, ha sigut per a Fonemes.

Per a la concessió dels premis, el jurat ha tingut en compte els següents criteris: imatge comercial i presentació del producte, creativitat amb algun element manufacturat i/o reciclatge, il·luminació amb referència a les festes nadalenques i de baix consum, modernitat i innovació, així com la tradició i cultura local.

"Estes iniciatives de dinamització comercial pretenen animar als comerços a participar en accions conjuntes i posar en valor l'impacte que té la seua activitat en la localitat", afirma Paco Comes, alcalde de Massanassa.

Més informació:
C/Major, 15
aedl@massanassa.es
96 125 15 33 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.