IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Educació. Inici de l'Escola d'Hivern 2021/2022

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Educació. Inici de l'Escola d'Hivern 2021/2022

23/12/2021

Comença el servici educatiu de Nadal per a xiquets i xiquetes d'Educació Infantil i Primària de Massanassa

Hui dijous 23 de desembre ha donat inici l'Escola d'Hivern de Massanassa 2021/2022, tot un servici que va destinat als xiquets i xiquetes del municipi des dels 3 anys d'Educació Infantil fins a sisé d'Educació Primària. 

Davant l'actual situació sanitària, s'ha seguit una estricta organització dels grups per a garantir la total seguretat dels més xicotets. D'esta manera, el servici es dona en dues ubicacions municipals diferents: el CEI Ausiàs March i el Poliesportiu Municipal de Massanassa.

En el centre escolar d'Ausiàs March s'han establit quatre grups de xiquets i xiquetes d'Educació Infantil, tots ells dividits en un màxim de 10. En el Poliesportiu Municipal es troben tots els matriculats en Educació Primària, conformant un total de sis grups de la mateixa quantitat de persones. Cada grup està vigilat per un monitor i, al seu torn, la supervisió de tots ells està controlada per un coordinador de manera presencial.

Amb un horari de 9 a 14 hores, el servei compta amb una “Escola Marinera” de 8 a 9 hores per a aquelles famílies que el necessiten per horari laboral. A més, s'ha gestionat un horari d'entrades i eixides escalones per a maximitzar la seguretat i evitar les aglomeracions que es realitza de 9 a 9:30 hores i de 13:30 a 14 hores.

Així mateix, se segueixen totes les mesures de protecció enfront de la Covid-19: es pren la temperatura tant en l'entrada com en l'eixida; es disposa de gel hidroalcohòlic; s'han dividit els grups amb total distància de seguretat entre cadascun d'ells, situant-se cadascun en un lloc diferent de la seua corresponent ubicació; a més, segons l'edat, és obligatori l'ús de mascareta.

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes, ha expressat que l'Escola d'Hivern és “un servei per a fer possible la conciliació familiar en dies nadalencs on els més joves tenen vacances en els seus centres escolars. Hem planificat tot un programa on prima la seguretat dels més xicotets en tot moment”.

L'Escola d'Hivern se celebrarà fins a dia 31 de desembre, excepte el cap de setmana del 25 i 26 de desembre, així com els dies 3, 4, 5 i 7 de gener de 2022.
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.