IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Massanassa dona la cara

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Massanassa dona la cara

05/10/2021

Campanya de sensibilització i prevenció de la violència de gènere.

Des de l'Ajuntament de Massanassa s'informa la població, que demà dia 6 d'octubre, donarà començament la campanya de sensibilització i prevenció de la violència de gènere a nivell municipal que l'entitat local està realitzant amb l'objectiu primordial de continuar construint un municipi lliure de tota mena de manifestacions de violència contra la dona.

Durant els dies 6, 7 i 8 es farà un treball de carrer, enfocat a oferir tant a la població en general, com al teixit comercial informació sobre els tipus de violència que pateixen les dones víctimes de violència de gènere, així com un protocol d'actuació en cas de presenciar o patir alguna situació relacionada.

A més, les persones i comerços que participen en la campanya, podran formar part d'ella, fotografiant-se per a ser inclòs/a en les lones que es penjaran en els edificis municipals i que marcarà l'inici de les jornades municipals contra la violència de gènere del pròxim 25 de novembre.

L'horari serà el següent:

  • Dimecres 6 d'octubre: Establiment de punt d'informació en Plaça Escoles Velles (enfront de la porta de l'Ajuntament). A partir de les 9.30 hores.
  • Dijous 7 d'octubre: Realització de campanya en els comerços del municipi.
  • Divendres 8 d'octubre: Establiment de punt d'informació en Plaça País Valencià (enfront l'edifici sociocultural) A partir de les 9.30 hores.

 

Anima't, participa, i mostra el teu recolzament en la lluita contra la violència de gènere. T'esperem.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.