IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Treballa a l'Ajuntament. Oposicions

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Treballa a l'Ajuntament. Oposicions

29/06/2021

Auxiliar de Cultura. Resultats primer exercici

S'han publicat els resultats del primer exercici del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça de Auxiliar de Cultura de l'Ajuntament de Massanassa mitjançant el sistema de concurs oposició.

S'estableix un termini de tres dies hàbils, comptats a partir de l'endemà a la publicació (des del 30 de juny i fins al divendres 2 de juliol de 2021), per a sol·licitar la revisió dels resultats corresponents al primer exercici, a través de la Seu Electrònica o mitjançant cita prèvia en el Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Massanassa. 

S'estableix la data de realització del segon exercici (pràctic) corresponent a la fase d'oposició, que tindrà lloc el dia 7 de juliol de 2021, a les 9.00 a l'Escola d'Adults de Massanassa, situada en la Plaça Alqueria de Soria, s/n d'aquesta població, per als aspirants que han superat el primer exercici corresponent a la fase d'oposició.

Pot consultar-se l'edicte en l'apartat Treballa a l'Ajuntament / Oposicions d'aquesta web municipal o en el Tauler d'anuncis Electrònic de l'Ajuntament.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.