IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. REFORÇA. Ajudes Parèntesi. Convocatòria extraordinària

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

REFORÇA. Ajudes Parèntesi. Convocatòria extraordinària

10/05/2021

Presentació de sol·licituds a partir de l'11 de maig

L'Ajuntament de Massanassa ha aprovat la convocatòria extraordinària d'Ajudes Parèntesi destinades a pal·liar les conseqüències de la pandèmia sobre determinats sectors productius.

Després de concedir 143.000 euros en la primera convocatòria, l'ajuntament pretén esgotar els 155.239 euros restants donant suport a sectors de la població que s'han vist afectats per les limitacions d'aforaments, horaris i tancaments. Les ajudes atorgaran fins a 2.000 euros per beneficiari. En cas d'esgotar el crèdit total, es prorratejarà entre els beneficiaris amb l'objectiu que totes les activitats que complisquen els requisits reben un suport econòmic.

Les activitats que podran sol·licitar l'ajuda seran les beneficiàries en la primera convocatòria, excepte aquelles en les quals menor impacte haja tingut la crisi sanitària, el comerç local amb establiments d'obertura al públic, serveis personal amb establiment o el sector del taxi. És recomanable revisar els annexos de les ajudes per a conèixer amb exactitud qui podrà sol·licitar l'ajuda.

El termini de presentació de sol·licituds serà de l'11 de maig fins al 7 de juny de 2021 i s'haurà de presentar preferentment a través de la seu electrònica.

Les bases es troben publicades en l'apartat Ajudes i Beques de AODL d'aquesta web. Per a resoldre dubtes respecte a les mateixes es pot enviar un email a aedl@massanassa.es o telefonar al 961251533

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.