IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Presentació I Pla Local d'Infància i Adolescència

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Presentació I Pla Local d'Infància i Adolescència

19/02/2021

Dimarts 23 de febrer a les 19 hores per Zoom

Des del Departament de Benestar Social s'informa que aquest mes de febrer donarà començament de l'elaboració de l'I Pla Local d'Infància i Adolescència en el municipi de Massanassa.

Per a la seua realització es partirà d'un diagnòstic participatiu que determinarà el punt de partida des d'on iniciar la seua intervenció. L'empresa encarregada de dur a terme el Pla és Eixam Estudis Sociològics.

L'objectiu i la missió principal de l'I Pla Local d'Infància i Adolescència del municipi és coordinar l'acció municipal per a garantir que es compleixen els drets de la infància i l'adolescència recollits a la Convenció dels drets de la infància de 1989, a més de garantir la participació dels xiquets, xiquetes i adolescents de forma activa per a millorar la seua qualitat de vida, benestar i integració progressiva en la societat com a ciutadans i ciutadanes de ple dret.

Per a la realització del present pla es proposarà una articulació metodològica per a la complementació encadenada, és a dir, la combinació de diferents tècniques d'investigació social en la qual els resultats d'una fase tenen efectes o serveixen de punt de partida per a la fase següent.

Des de l'Ajuntament de Massanassa sol·licitem la màxima col·laboració possible a les entitats, associacions i població general del municipi per a dur a terme un Pla, concorde a les necessitats detectades.

Per això, s'emplaça a tota aquella persona que desitge participar, a la reunió del pròxim dimarts 23 de febrer a les 19 hores de la vesprada, que serà telemàtica, on es realitzarà una presentació i una primera presa de contacte, a través del següent enllaç:


Tema: Presentació inici DIAGNÒSTIC I PLA D'INFANCIA Y ADOLESCÈNCIA
Hora: 23 feb. 2021 19h


Unirse a la reunió Zoom
https://us02web.zoom.us/j/85913038698?pwd=S2c5bERNdTY3RDQ1WW1wNFhKQS9Zdz09

ID de reunió: 859 1303 8698
Códi d'accÉs: 187746

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.