IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Igualtat

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Igualtat

04/02/2021

Concessió de Subvenció de la Xarxa De Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere, Diputació de València

Des del Departament de Benestar Social s'informa, que el desembre passat de 2020,la Diputació de València va concedir una subvenció destinada a les entitats locals menors i ajuntaments de la província de València adherits a la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere, amb la fi cobrir parcialment les despeses derivades del programa d'assistència psicològica a víctimes de violència de gènere que s'ha dut a terme durant l'exercici 2020. La subvenció ha suposat una quantia de 4000€ que es destinen íntegrament al pagament de la professional que està prestant el servei. L'assistència psicològica es porta prestant des del juny passat de 2019 i actualment es continua realitzant, de forma setmanal, establint-se els dimarts en horari de matí i vesprada.

El present programa persegueix donar resposta a la necessitat de disposar d'un servei d'atenció psicològica a les dones víctimes de violència de gènere en l'àmbit municipal. Es pretén acompanyar psicològicament a les dones amb la finalitat de donar suport a el seu procés de reparació emocional i psicològica després del mal patit derivat d'una relació de maltractament.

L'Ajuntament de Massanassa, seguint amb la línia ja iniciada, amb l'aprovació de l'I Pla d'Igualtat de l'Ajuntament al novembre de 2019, on va quedar reflectida l'aposta municipal per la lluita contra la violència de gènere, pretén continuar avançant, mostrant-se implicat en l'atenció a les dones víctimes de violència de gènere del municipi, amb la finalitat d'oferir-los l'oportunitat que puguen millorar la seua qualitat de vida i el seu benestar integral.

Gràcies a la subvenció de la Diputació de València, es deixa constància de l'aposta per part de l'administració en el desenvolupament de programes d'intervenció enfocats a treballar l'atenció i l'acompanyament psicològic i emocional de les dones del municipi de Massanassa que han patit o estan patint una situació de violència de gènere.

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.