IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Ban d'Alcaldia

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Ban d'Alcaldia

30/10/2020

Mesures de prevenció contra l’extensió del Coronavirus COVID-19 en la segona onada

BAN D’ALCALDIA

L'Ajuntament de Massanassa davant l'evolució actual de la situación sanitària general causada pel Coronavirus COVID-19 i preocupat per la salut de les veïnes i veïns del poble.

Conscient de que per a previndre l'expansió de virus és necessari evitar la concentració massiva de persones i actuant sempre en benefici de la ciutadania, ha dispost l'aplicació temporal de les mesures que s'indiquen a continuació:

A partir del dia 2 de novembre i fins al 15 de novembre de 2020, ambdos inclosos, es suspenen tots els actes i events organitzats per l'Ajuntament, o en edificis municipals, de carácter social, cultural, recreatiu i esportiu, tant en espais tancats com en espais oberts que impliquen concurrencia de grups d'assistents, revocant-se totes les autoritzacions concedides fins a la data.

Es tanquen al públic els següents servicis municipals: 

  • Poliesportiu Municipal: Camps d'esports, Pavelló i Pistes esportives (continuen tancats: Camp de Tir i Arrossegament, Paellers, Piscina i pinada)
  • Parcs infantils i públics
  • Auditori Municipal "Salvador Seguí" i Sala d'Exposicions "Gabriel Cualladó"
  • Llar del Jubilat
  • Sala d'Actes de l'Edifici Sociocultural
  • Edicifi Multiusos (Carrer de Gregori Maians)
  • Biblioteca Pública Municipal (excepte prèstec i devolucions, amb cita prèvia)
  • Casal Jove (excepte tallers de JOOP)

 

Tots els servicis municipals i les seues oficines mantenen l'atenció al públic extremant les mesures de prevenció i amb cita prèvia, (es recomana: Utilitzar els mecanismes telemàtics per a la gestió administrativa en l'Ajuntament utilitzant la seu electrónica municipal www.massanassa.es i procurar que les consultes informatives es facen a través de la web, les xarxes socials municipals o el telèfon 961255500 i no de forma presencial).

Estem davant d'una situació que no podem prendre a la lleugera i es recomana no viatjar si no és estrictament necessari i seguir en tot moment els consells i recomanacions sanitaries generals sobre higiene i mesures personals a adoptar per a evitar contagis.

És molt important no contagiar-se i també no contagiar als demés. Devem fer un esforç per doblegar la curva de contagis i per conseguir-ho, cal reforçar les mesures de prevenció: Ús de mascareta, mantindre la distància social i rentar-se les mans. A més cal reduir els contactes socials, quedar-se en casa, no arriscar-se innecessariament.

Esta Alcaldia està segura que podrà comptar amb la col.laboració absoluta dels ciutadans i que tots junts podrem eixir al davant.

Massanassa a 30 d'octubre de 2020

L'Alcalde Francisco A. Comes Monmeneu.

 

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.