IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. AODL. Galeria Empresarial: forma part des d'avui mateixa!

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

AODL. Galeria Empresarial: forma part des d'avui mateixa!

10/09/2020

Inici de campanya a peu de carrer per a actualitzar la galeria empresarial

Durant les próximes setmanes, personal de l'Agència de Desenvolupament Local visitará els comerços i empreses del municipi amb l'objectiu de crear i actualitzar la galeria empresarial de Massanassa

 

En les visites s'oferirà als comerços de la localitat la possibilitat d'emplenar el formulari mitjançant el qual formalitzaran la seua inscripció de forma totalment gratuïta.

El projecte, que es va iniciar a principis del mes d'Agost, ja compta amb la participació d'alguns comerços. Estos negocis compten amb un espai dedicat a la seua activitat que podran actualitzar mitjançant l'Agència. A més, la seua inscripció suposa la inclusió en el Butlletí Empresarial de Massanassa que, una vegada finalitzat el procés de recollida de dades, els permetrà rebre periòdicament informació sobre ajudes, subvencions i informació d'interés per a empreses i comerços.

Si eres una persona propietaria d'una activitat en Massanassa i vols formar part de la Galeria Empresarial des d'avui mateixa, et recomanem llegir el següent apartat.

El projecte Suma't a Massanassa ha sigut recolzat per la Diputació de València en la línia de subvencions per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social 2020 amb 5.000 euros.

 

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.