IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Educació. Curs escolar 2020-2021. Procés d'admissió de l'alumnat

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Educació. Curs escolar 2020-2021. Procés d'admissió de l'alumnat

21/05/2020

Informació disponible amb motiu de l'estat d'alarma

L'Àrea d'Educació informa del PROCÉS D'ADMISSIÓ DE L'ALUMNAT segons el DECRET LLEI 2/2020 de 3 d'abril, de mesures urgents, en l'àmbit de l'educació, per pal·liar els efectes de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19 (DOGV 6 d'abril 2020). 

  1. Les sol·licituds d'admissió es tramitaran TELEMÀTICAMENT. L'Administració educativa habilitarà punts d'atenció a l'usuari per a aquelles persones que no disposen de mitjans electrònics.
  2. Cada persona sol·licitant formularà una única sol·licitud, que contindrà una declaració responsable de cadascuna de les circumstàncies requerides per a l'admissió.
  3. En el moment de formular la sol·licitud no es requerirà l'aportació de la documentació acreditativa de les circumstàncies declarades.
  4. Els resultats en els processos d'admissió en els centres docents sostinguts amb fons públics es comunicaran a través de la seu electrònica de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.
  5. La formulació de reclamacions al resultat provisional i definitiu d'admissió de l'alumnat es realitzarà per mitjans electrònics.
  6. En el procediment d'admissió als centres docents les persones interessades podran utilitzar qualsevol dels següents sistemes de verificació d'identitat a fi de formular la sol·licitud d'admissió:
  • Certificat digital emès per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat (ACCV). Pot sol·licitar-se des de l'Ajuntament amb Cita Prèviamés informació
  • Sistema d'identitat electrònica per a les administracions Cl@ve.
  • El DNI, amb el seu respectiu lector.
  • Combinació del DNI i IDESP o número de suport, juntament amb l'acceptació de comprovació davant del Ministeri de l'Interior.
  • Combinació del NIE i IXESP, juntament amb l'acceptació de comprovació davant del Ministeri de l'Interior.
  • Número de certificat de registre de ciutadania de la Unió Europea, precedit per la lletra C, juntament amb l'acceptació de comprovació davant del Ministeri de l'Interior.

 

De moment no disposem de més informació sobre el procés d' admissió 2020-2021 i ESTEM PENDENTS QUE ES PUBLIQUE EL CALENDARI del procés amb les instruccions per a dur-lo a terme.

Tota aquesta informació la publicarem a la web i en els canals municipals.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.