IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Targeta Bebè Massanassa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Targeta Bebè Massanassa

12/03/2020

Obertura de termini de presentació de sol·licituds

L'Ajuntament de Massanassa ha acordat una nova ajuda social denominada “TARGETA BEBÈ MASSANASSA”. La seua finalitat és la de col•laborar a sufragar les despeses que genera el naixement o adopció d'un bebè i al mateix temps potenciar el comerç local.

El termini de presentació de sol·licituds serà des del 14 de març fins a la finalització de l'exercici i com a màxim en el termini de 6 mesos des de la data del naixement i/o adopció del/la menor. Excepcionalment quan la data de naixement o adopció siga l'últim trimestre de l'any, el termini finalitzarà el 28 de febrer de 2021.

Aquestes són les principals característiques:

  1. Es concedirà ajuda en un pagament únic de 400 euros per menor nascut/a o adoptat/a. En el cas que els pares no reben cap prestació en el moment del naixement o adopció, s'incrementarà l'ajuda a 700 euros.
  2. Tots els membres de la unitat familiar (inclòs el/la menor) estiguen empadronats i residisquen de forma efectiva en el municipi de Massanassa. I almenys un dels progenitors, ha de tenir una antiguitat en el padró de 12 mesos immediatament anterior a la data de la presentació de la sol·licitud.
  3. El pagament únic es materialitzarà en una targeta-bebè que podrà ser utilitzada per a les compres en qualsevol comerç local dels adherits al programa.
 
 
Les bases podran consultar-se en l'apartat de Serveis Socials d'aquesta web, en el subapartat Ajudes i Beques

 

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.