IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Ban d'Alcaldia

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Ban d'Alcaldia

13/03/2020

Mesures de prevenció contra l’extensió del Coronavirus COVID-19

BAN D’ALCALDIA

L’Ajuntament de Massanassa davant l’evolució de la situació sanitària general causada pel Coronavirus COVID-19 i seguint les mesures i recomanacions, tant del Govern d’España com de la Generalitat Valenciana per a previndre l’expansió del virus.

Conscient de que és necessari evitar la concentració massiva de persones i actuant sempre en benefici de la ciutadania, ha dispost l’aplicació temporal de les mesures que s’indiquen a continuació:

A partir del dia 13 de març de 2020 se suspenen tots els actes i events organitzats per l’Ajuntament de caràcter social, cultural, recreatiu i esportiu, tant en espais tancats com en espais oberts, que impliquen una gran concurrència d’assistents, revocant-se totes les autoritzacions concedides fins a la data.

Es tanquen al públic els següents edificis municipals: 

  • Poliesportiu Municipal (Camps d’esports, Pavelló, Paellers, Pistes esportives, Camp de Tir i Arrossegament, piscina i pinada)
  • Auditori Municipal “Salvador Seguí” i Sala d’Exposicions “Gabriel Cualladó”
  • Biblioteca Pública Municipal
  • Llar del Jubilat
  • Sala d’Actes de l’Edifici Sociocultural
  • Centre Jove
  • Edifici Multiusos (Carrer de Gregori Maians)
  • Alqueria de Sòria (a partir del dilluns 16 de març)

 

Es suspenen els mercats ambulants.

Les oficines municipals que mantenen l’atenció al públic, extremaran les mesures de prevenció, evitant en el posible saludar-se donant-se la ma, i mantenint una distància apropiada.

D’igual manera es recomana:

Utilitzar els mecanismes telemàtics per a la gestió administrativa amb l’Ajuntament utilitzant la seu electrònica municipal i procurar que les consultes informatives es facen a través del web, les xarxes socials municipals o el telèfon 96 125 55 00 i no de forma presencial.

Es recomana a les entitats festeres, culturals, musicals, socials, religioses, etc. que s’abstinguen de realitzar actes en els seus locals, amb afluència considerable de públic, ja que estem davant d’una situació que no podem prendre a la lleugera.

Es recomana no viatjar, si no és estrictament necessari, i seguir en tot moment els consells i recomanacions sanitaris generals sobre higiene i mesures personals a adoptar per a evitar contagis.

Cal tindre molt present que és important no contagiar-se i també no contagiar als altres. És una obligació moral de tots vetlar pels nostres familiars, amics, coneguts i conveïns, especialment d’aquells que estan en grups de risc, com són els malalts i les persones majors. Per tant es aconsellable evitar visites a establiments amb molta concurrència, parcs i llocs de jocs comuns; aniversaris, festes, etc. És convenient quedar-se als domicilis i no arriscar-se innecessàriament. Evitar els contagis també està en les nostres mans.

Des d’este Ajuntament es vol enviar un missatge tranquilitzador a la població, insistint en que les mesures adoptades ho són com a precaució per evitar la propagació del virus, i tenint sempre present la salut i el benestar dels veïns de Massanassa.

Esta Alcaldia està segura que es comptarà amb la col.laboració absoluta dels ciutadans i que tots junts podrem eixir endavant.

 

Massanassa a 13 de març de 2020
L'Alcalde Francisco A. Comes Monmeneu

 

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.