IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Tecnologia. Llega 800

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Tecnologia. Llega 800

26/08/2019

Finalització termini actuacions gratuïtes

Els operadors de mòbil ja estan oferint serveis 4G. Aquesta nova tecnologia permet aconseguir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i aconseguir majors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals. 

Els serveis mòbils 4G utilitzaran la freqüència 800MHz que abans utilitzava la televisió digital terrestre (TDT), per la qual cosa podria ocórrer que el senyal de TV es veja afectada per interferències.

El Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital posa a la disposició dels ciutadans Llega800, l'entitat gestora que s'encarregarà de solucionar qualsevol afectació que succeïsca en la recepció de la TDT motivada per les emissions de la tecnologia 4G per a assegurar la continuïtat del servei de TV.

El pròxim 31 d'agost de 2019, finalitzarà definitivament el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT. 

Davant qualsevol dubte respecte a aquest procés o si observa problemes en la recepció de televisió contacte amb el CAU o consulte la pàgina Web:

  • CAU: 900 833 999
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.