IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. AEDL. Accions ACCO

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

AEDL. Accions ACCO

22/03/2018

Busques treball? No et quedes fóra! Forma part del nostre projecte

L'Ajuntament de Massanassa i la Manocumunitat de l'Horta Sud engeguen les Accions ACCO (Acord Comarcal per la creació d'ocupació de l'Horta Sud) en els seus dos vessants:

  • Projecte de gestió i creació d'empreses. Estudi, diagnosi i assessorament gratuït per a xicotetes empreses del municipi que ho sol·liciten, amb l'objectiu de determinar els punts febles del seu negoci i veure com reforçar-los.
  • Projecte d'inserció laboral. Destinat a persones en situació de desocupació (majors de 45 anys i joves menors de 30 anys amb baixa qualificació professional). Es realitzaran tallers de competències i accions formatives, així com creació de grups de treball orientats a la cerca activa d'ocupació per referència.
  

La participació en tots dos projectes és totalment voluntària i gratuïta prèvia inscripció. Les persones interessades hauran de posar-se en contacte amb l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local per a inscriure's.

En el cas de les empreses, per conciliació amb l'horari comercial, es realitzaran gestions personalitzades segons les necessitats de cada empresari sota petició del mateix i acordant amb ell un horari. El tècnic especialista es desplaçarà al lloc acordat amb l'empresari que pot ser el mateix negoci.

Més informació i inscripcions: 

  • Agència d' Ocupació i Desenvolupament Local
    C/ Major, 15
    de dilluns a divendres (de 11:00 a 14:00h)
    Tel. 96.125.15.33
    Email: aedl@massanassa.es
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.